Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen durvák az emberek?...

Miért ilyen durvák az emberek? Felajánlottam egy nőnek hogy elviszem kocsival egy darabon, mert láttam hogy szalad, erre durván visszaszólt, hogy anyád.

Figyelt kérdés

Láttam hogy egy nő fut. Ráadásul nem is futott gyorsan, olyan kocogós tempóban haladt. Gondoltam segítek neki és felajánlottam, hogy elviszem egy darabon, hogy hamarabb odaérjen, vagy a buszmegállóig hogy ne késse le a buszt, de ahelyett hogy megköszönte, vagy udvariasan visszautasította volna, nő létére bunkó módon anyázott. Így akarjon az ember segíteni. Aztán meg csodálkoznak, hogy nem segítünk egymásnak.

Miért ilyen udvariatlanok az emberek?

2016. júl. 31. 09:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
96%

"csak mivel szerintem ez egy haszontalan marhaság, ezért viccből megkérdeztem, hogy elvihetem-e"

Ennek ismeretében teljesen jogosnak vélem az anyázást.

2016. júl. 31. 10:50
 22/34 anonim ***** válasza:
2%

"Az, hogy szerintem nem feltétlenül jó dolog anyázódni valakivel, aki épp segítséget ajánl fel?"

Ha látnád itt milyen nők írogatnak, akkor tudnád miért pontoztak le annyira. Ezeknek természetes dolog az ilyen, mivel ők is így utasítják vissza, ha valaki segíteni akar nekik.

2016. júl. 31. 10:50
 23/34 anonim ***** válasza:
96%
22: Milyen segítség? Már a kérdező saját maga is leírta, hogy nem segíteni akart. Csak beszólt egy futónak.
2016. júl. 31. 10:52
 24/34 anonim ***** válasza:
96%

"Az, hogy szerintem nem feltétlenül jó dolog anyázódni valakivel, aki épp segítséget ajánl fel?"

A kérdező pont az előbb írta, hogy nem segítséget ajánl fel, csak humorosan beszólt neki.

Én is anyázok néha, ha úgy érzem, hogy kóstolgatnak.

2016. júl. 31. 10:53
 25/34 anonim ***** válasza:
11%

" 22: Milyen segítség? Már a kérdező saját maga is leírta, hogy nem segíteni akart. Csak beszólt egy futónak."

Viccből megkérdezte. A válasz: ANYÁD! Ez teljesen rendben van így, igazatok is van.

2016. júl. 31. 10:54
 26/34 anonim ***** válasza:
96%

25

Nincs teljesen rendben, de ha kóstolgatsz valakit, akkor ne lepődj meg, ha kapsz egy durvább visszaszólást.

A vicc az az egészben, hogy a kérdező úgy tette fel a kérdést, mintha ő csak az ártatlan segíteni szándékozó autós lenne, később meg kiderül, hogy egy fenét, a kérdező csak gúnyolódott akarta a kocogó nőn.

2016. júl. 31. 10:59
 27/34 anonim ***** válasza:
98%

25: Én nem mondom sose senkinek, hogy anyád, mert nem vagyok ilyen.

De ez vérmérséklettől is függ.

Ha meg a kérdező direkt élvezi, hogy beszólhat valakinek, akkor ne lepődjön meg, ha valaki visszaszól. Akár ilyen stílusban is. Azért mert ő nem anyázott, attól még beszólt és bunkó volt.

És ő kezdte. Minek kell beszólni valakinek, aki fut? Miért nem lehet békén hagyni? Ha ő bunkó, az rendben van? De ha más, akkor az felháborító?

2016. júl. 31. 11:02
 28/34 anonim ***** válasza:
1%
Ti esküszöm hülyék vagytok. Ez a megállapítás az itt válaszoló nőkre vonatkozik. Elképesztő ez a színvonal ami itt van.:(((
2016. júl. 31. 11:04
 29/34 anonim ***** válasza:
32%

"A vicc az az egészben, hogy a kérdező úgy tette fel a kérdést, mintha ő csak az ártatlan segíteni szándékozó autós lenne, később meg kiderül, hogy egy fenét, a kérdező csak gúnyolódott akarta a kocogó nőn."

Szerintem így se kellett volna anyázni, de így már jogosabb.

Viszont mikor még nem tudtuk, hogy csak viccelt a kérdező, egyesek akkor is az anyázónak adtak igazat? A kérdésem: miért? Ha valaki valóban segíteni akar, arra lehet anyázni?

2016. júl. 31. 11:14
 30/34 anonim ***** válasza:
97%

"Ha valaki valóban segíteni akar, arra lehet anyázni?"

Eleve sejteni lehetett, hogy nem az a teljes igazság, hogy a sofőr segíteni szeretne, mert annyira abszurd volt a leírt helyzet. Meg amúgy én is azt hittem először, hogy férfiről van szó, akiről meg simán hihetné az a kocogó nő, hogy fel akarja szedni.

2016. júl. 31. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!