Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők akik nem borotválják a...

A nők akik nem borotválják a hónaljukat miért szeretik vadul mutogatni a strandon?

Figyelt kérdés

Sokszor észrevettem hogy az ilyen nők megjelennek a strandon, rögtön lefeküdnek a napozóágyra és egész nap ebben a pózban vannak:

[link]

De amikor felállnak akkor is állandóan felemelik a karjukat hogy mindig látni lehessen a hónaljkutyájukat.

2016. júl. 30. 11:33
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
84%

Régi ugyan már a kérdés,de képzeld el nekem is ott a pamacs a hónom alatt.

Senkinek semmi köze hozzá,nekem így tetszik

És képzeld,van férjem és most várjuk a gyermekünket is.

2018. aug. 26. 23:37
 32/36 anonim ***** válasza:
szegény kérdező, ha ezt olvassa, most egy hónapig nem fog felállni neki xD
2018. aug. 27. 06:11
 33/36 anonim válasza:
Nő vagyok szőrös hónaljjal. A férjemnek kimondottan tetszik,hogy van ott egy kis pamacsocska,simogatni is szereti,mert finom pihés szőr. Nekem is így tetszik,soha nem fogom leborotválni. És nekem is az tetszik,hogy a férjemnek szintén ott a pamacs,én is simogatom neki,szeretem,hogy olyan lágy szőr van ott. Egyáltalán nem izgat egyikünket sem,ki látja és mit szól hozzá,nem kötelező nézni senkinek. Egyébként meg mindenki a saját külsőjével foglalkozzon,nekem ez a véleményem. Senkitől nem várhatja el a társadalom,hogy borotválja,ha nem akarja.
2020. máj. 29. 18:11
 34/36 anonim ***** válasza:

Úristen,mi a f@sz folyik ennél a thread-nél? xddd

Egymás nyakát harapják ki az emberek,te jó ég. xd

pedig egy egyszerű kérdés volt feltéve.

Álltalában akkor szoktak igy agressziven fellépni emberek valamire ha a gyenge pontukba kötnek bele,vagy amit szégyelnek.

Kérdezőnek abban nincs igaza h perverzió lenne.Szimplán mások vagyunk.Más értékrendel.Ennyi.

Viszont kérdésre a válasz szerintem annyi,hogy mai világban ez a mainstream és elfogadott.Hogy a nők mindenhol "csupaszak" legyenek.Ez néz rájuk a nagy kivetitőkről modellek formájában,krém reklámokról,meg filmekből.Csak ezt látni mindenhol és persze ezzel van átmosva mindenki agya.A tiszta hónaljal.

(Egyébként személy szerint is csupasz párti vagyok,húúúú lehet gyűlölködni :D)

Ez a jelenlegi elfogadott megnyilvánulási értékrend,ami álltalában nincs kimondva.De ugye vannak azok akik magasról leejtik ezt és tesznek rá kinek mi tettszik.Ezek álltalában nem mutogassák direkt.

És van egy másik csoport,akikre sztem a kérdező gondol:Azok akik úgy érzik mutogatniuk kell ezt ország világnak.Azért,mert megerősitésre vágynak az emberektől.Ergó,ezek az emberek nem biztosak saját magukban,nem ugy mint az első csoport.Ezért mutogatják direkt erővel,instagramon,strandon stb,hogy lenyomják a torkodon:"Látod,én ilyen vagyok.Fogadj el!"

Aki ezt csinálja az még nem fogadta el magát és mint mondtam,mástól várnak egyfajta igazolást.Mert aki leszar valamit,az nem mutogassa szanaszét azt amilyen,és nem vár semmiféle visszsa igazolást.

Rip

2022. júl. 6. 18:18
 35/36 anonim ***** válasza:
A „rip” konkrétan mit akart jelenteni a mondandód végén? Nyugodjunk békében? :D
2022. júl. 7. 12:19
 36/36 anonim ***** válasza:
Akár xd
2022. júl. 7. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!