A nők akik nem borotválják a hónaljukat miért szeretik vadul mutogatni a strandon?
Sokszor észrevettem hogy az ilyen nők megjelennek a strandon, rögtön lefeküdnek a napozóágyra és egész nap ebben a pózban vannak:
De amikor felállnak akkor is állandóan felemelik a karjukat hogy mindig látni lehessen a hónaljkutyájukat.
Napoznak abban a pózban.
Itt az igazi kérdés: TE MIÉRT NÉZED?!?!?! Ha nem tetszik ne azt és ne arra nézz.
"Ha nem tetszik ne azt és ne arra nézz."
Nem tudom "nem észrevenni" annyira feltűnő.
"Most akkor az szebb látvány, ha a hónomon hatalmas pattanások lennének?"
Hidd el ezerszer meg ezerszer mégegyszer szebb látvány...
Kérdező!
Neked ez a véleményed, másnak meg más. Nekem pl semmi bajom azzal, ha egy nőnek szőrös a hónalja.
A te kedvedért pedig senki se fogja leborotválni. Nem kötelező nézni. Sőt emberek közé sem kötelező járni, ha ennyire háklis vagy.
Most pedig én is mondok valamit #9
Engem a legkevésbé sem érdekel, hogy ki-hogy merre öltözködik, borotvál-nem borotvál, tőlem meztelenül is mehetne az utcán, a tőlem legtöbbet elvárható erősséggel szarnám le.
DE!!!
Én vagyok az 10%-a az emberiségnek, ahogy te is, viszont ott van a többi 90% ember, akinek unalmas az élete, unatkozik, nem tud magával mitkezdeni vagy egyszerűen hülye (mint a kérdező) és ők igenis bele fognak kötni a hónaljba, meg minden más esztétikai hibába is.
Szóval felesleges itt most szent térítést tartani, ha ő át is gondolja azt, hogy kell nem figyelni arra ami nem tetszik neki, attól még ott lesz a többi 89%, aki majd ugyanúgy kinézi-kineveti-kibeszéli az embereket, csak ők nem fognak gyakorira írni. Úgyhogy aki nem akar kilógni a sorból, annak borotválnia kell vagy elkell türnie a fent említetteket. Nem miatta, nem miattad, hanem a 90% miatt.
Ha nem tetszik, következő életben lehet választani közel keleti női testet vagy bármely országban férfit, mert, hogy a 90% nem fog megváltozni, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!