A nők akik nem borotválják a hónaljukat miért szeretik vadul mutogatni a strandon?
Sokszor észrevettem hogy az ilyen nők megjelennek a strandon, rögtön lefeküdnek a napozóágyra és egész nap ebben a pózban vannak:
De amikor felállnak akkor is állandóan felemelik a karjukat hogy mindig látni lehessen a hónaljkutyájukat.
Kérdező. Nyugodtan lehet szőrös a hónod. Engem nem zavarna.
Ha valaki így emberek közé megy, és elfogadják:
Akkor semmi jogod/jogunk rászólni, megszólni valakit, mert nem borotválja a hónalját (amúgy is lehet, hogy csak bőrproblémák miatt).
Mi nem szólunk rád, hogy nézel ki, te meg nem szólsz ránk, hogy mi hogy nézünk ki.
És most már egyre több férfinál látom, hogy egy kis szőrt meghagynak a hónaljuknál, ami viszont tényleg egyáltalán nem undorító. Mondom ezt úgy, hogy férfi vagyok.
Amúgy szerinted most ez tényleg ronda?
Na ugye, hogy nem. Egyenesen szexi. Nem gáz, hogyha van egy kis szőr. Akinek meg nagy, az meg úgysem mutogatja.
" Tehát, ha valaki egy olyan nőre izgul, aki teljesen természetes, az manapság perverz?"
az a perverz aki kifejezetten szexinek tartja a női hónaljkutyát.
Te vagy agresszív barátom.
Élni és élni hagyni - Ezt ismered?
amúgy meg a szőr természetes. Ez nem perverzió.
Az már inkább beteges, ha ennyire taszít. Tán nem a kislányokért rajongsz?
" jól érezni akkor is jól érzem magam ha nem vagyok frissen borotvált mindenhol"
Lehet hogy te éppen jól érzed magad, de sok már férfi életkedvét veszed el.
Bezzeg ha egy 60 éves meztelen férfi mászkálna a strandon akkor mindenki sikongatna, pedig hiszen ő így érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!