Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ázsiai vagyok. Vannak olyan...

Ázsiai vagyok. Vannak olyan ázsiai emebrek, gyerekek aki megértenek engem?

Figyelt kérdés
Én 13 éves vagyok és vietnámi nemzetésigű vagyok, de M.o-n születtem és mivel a szüleim folyton folyvást csak dolgoztak ezért többnyire egy kedves magyar társaságban nőttem fel... Nagyon sok jó illetve nagyon sok rossz emberrel találkoztam... Sosem értettem mit jelent az a szó h rasszista egészen mostanáig. Itt a gyakori kérdésen nagyon sok olyat láttam, h utálják az ázsiai embereket, meg h adó csalással vádolják őket. én többnyire értem ezeket a dolgokat mert nagyon sokat olvastam meg utána néztem egy csomó dolognak a politikával kapcsolatban. Na most itt a gyakori kérdések kommentelői között vannak nagyon durván rasszista emberek akik azt mondják (szószerint idézem) " ferde szemű, undorodok a ferde szemüktől és a lapos pofájuktól" meg még sok minden más amit inkább elfelejtek mint emlékezzek rájuk.. Én csak egy egyszerű kérdést szeretnék feltenni...: Miért undorodnak tőlünk, miért bántanak minket és miért néznek le minket ennyire?? Miért van az h csak az egyik utca saroktól megyik a másikba és egyből szidnak, meg h takarodjak vissza onna ahonnan jöttem. Én nagyon szeretném megérteni, h miért utálnak minket ennyire....??? Miért nézlek le És miért állítanak be minket a "rossz embereknek" M.o.-n, akik csak visszaélnek a befogadással?? Csupán azért mert máshogyan nézünk ki, vagy miért?? Én tényleg nem szeretnék újabb rasszista kommentelőket és rosszindulatúakat. Én csak egyszerűen szeretném ha valaki elmagyarázná és megérthetném végre és nem lennék annyi kérdéssel tele...

2016. júl. 30. 01:43
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
És főleg fiúkon nagyon szép a vörös haj:)
2016. aug. 9. 10:14
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
29-es vagyok, köszönöm, kedves vagy. Talán abban vagyok különleges, hogy a sok bántás ellenére is az ez egyik életcélom, hogy minél több emberen segítsek, és lekopogom elég soknak tudtam eddig.
2016. aug. 9. 12:52
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell velük foglalkozni. Műveletlen, bunkó "emberek". Sajnos egyre több az ilyen. Az erdélyinek üzenem, hogy jó helyre született. Az ottani magyarok még nem felejtették el kik az őseik, hagyomány tisztelők és nem szégyelnek magyar nevet adni a gyereknek. Élnek ott rokonaim. Én is félig ázsiai vagyok, de arra is büszke vagyok. Nincs miért szégyelnem az édesapámat. Sokan példát vehetnének róla munkamorálban és emberségben is.
2016. aug. 10. 18:59
 34/35 anonim válasza:
100%
igaz én magyar vagyok de megértelek.én nagyon szeretem az ázsiaiakat igazából semelyik emberrel nincs bajom egyáltalán nem vagyok rasszista. viszont sosem értem hogy az emberek miért a külső alapján ítélnek.Sok ázsiai barátom van , sőt az egyik legjobb barátnőm is ázsiai és nem értem miért nem szeretik őket.mindig is szerettem ázsiát és fel is nézek az ázsiaiakra sztem ugyanolyan emberek mint amilyenek mi vagyunk.Csak a sok bunkó ember külső alapján ítél.:(
2017. júl. 14. 18:32
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mit érzel emiatt én német szàrmazàsú vagyok és ez nagyon làtszik rajtam , én németorszàgban születtem , de életem nagy részét itt M.O.-n éltem le . Rendszeresen meg kapom a beszólàsokat főlleg suliban mivel van egy elég érdekes akcentusom , na meg az utcàn is ,lényegében én csalódàst érzek , hogy ennyire utàlnak minket "külföldieket" szószerint rosszul érzem magam itt .

A gond hogy akik csesztetik a màsikat azok nem tudjàk , hogy a màsikban olyankor mi jàtszódik le éppen .

2017. nov. 5. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!