Hogy lehet valaki ilyen introvertált vagy magába zárkózó vagy nem tudom? Mitől lesz valaki ilyen?
Normalis, hogy kiirod ide ezt?
Barki rajohet kirol is szol a te kerdesed -.-"
Mivel mar nem vagyok gimis, igy tuti nem az en barati korombol vagy valo...hal'istennek:)
Szvsz akkor is szar barat vagy, tudod egy jo barat nem igy viselkedik hanem segit es nem itt teregeti ki az esetleges problemakat...
Mint mondtam, segítek. De megsértődik, nem lehet vele erről beszélni, de közben meg panaszkodik, hogy csúfolják.
Felőlem amúgy tarts szar barátnak, nem ezt kérdeztem.
unatkozik, lusta és egész nap egy monitor elött ül ahelyet hogy tanulná gyakorolná a társas lét szabályait
lehet ezen még javitani csak otthoni ücsörgés helyet emberek közé kel járnia
sport, szakkörök, túrázás...
A társas lét egyáltalán nem bonyolult. Később pedig még megváltozhat. A rúzs elkenése akár véletlen is lehetett. Én fiú vagyok, ha iszom, akkor előfordul, hogy beletörlöm a karomba a számat, mert úgyis csak víz. Szerintem ő is így volt vele, megszokásból csinálta.
A nagyobb hírekről sem kötelező tudni, mert lehet hazamegy, kajál, tanul, pihen egy kicsit, megfürdik és lefekszik, nem azzal foglalkozik, hogy éppen mi az aktuális a világban.
A lábszőrtelenítés terén meg még lehet tapasztalatlan, eddig nem foglalkozott vele, most meg észrevettétek. Ha zavarja, le fogja borotválni. Ha meg nem, akkor nem. Annyira vadul nem lehet szőrös egy lány lába azért...
A közösségi dolgokban meg azért lehet lemaradva, mert szimplán nem figyel.
Ha ő meg jól érzi magát, akkor szerintem ne foglalkozzon másokkal, élje az életét és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!