Hogy lehet valaki ilyen introvertált vagy magába zárkózó vagy nem tudom? Mitől lesz valaki ilyen?
Figyelt kérdés
Nem akarom az illetőnek mondani, mert megsértődne rajta. Kedvelem ezt a lányt, jó barátom, csak néha egy-két dolga zavaró tud lenni. Nagyon introvertált lány, ami önmagában még nem baj. Én nem vagyok nagyon extrovertált és nagyon introvertált se, ilyen szempontból szerintem átlagos vagyok. Ez a lány az osztálytársunk, és a suliban valahogy mindig mindenről le van maradva. Mintha nem is ugyanabba a gimibe járna. Az osztályon kívül senkit nem ismer, az évfolyamtársainkról sem tudja igazából, ki kicsoda. Ehhez persze semmi közöm, csak a sulis dolgokkal is ilyen. Pl. nálunk a gimiben úgy van, hogy le van osztva előre, hogy mindig az aktuális 10-es évfolyam csinálja mondjuk a március 15-i előadást, mindig a 11. osztály szervezi ezt vagy azt, előre lehet tudni, melyik évfolyamon melyik kirándulásra vagy táborba szoktak menni az osztályok. Ezeket már 9.-ben megtudtuk (most leszünk 11.-esek), de ő mindig minden esemény előtt megkérdezi, hogy most mi van, mit kell csinálni. Meg valahogy a világról való ismeretei is kevésnek tűnnek. Nem úgy értem, hogy buta lenne, mert okos lány, hanem hogy tapasztalatlannak tűnik, vagy nem is tudom, hogy mondjam. Pl. van pár lány, akik eléggé beszólogatósak, és azok egyszer nyár felé megjegyzést tettek, hogy ez a barátnőnk szoknyában volt, de nem volt leborotválva a lába. De nem azért nem, mert nem akarja, vagy nem tudja vagy akármi, hanem nem jutnak eszébe ilyen dolgok. vagy pl. egyszer volt, hogy ünneplőben kellett suliba menni, ő pedig így gondolkodás nélkül beletörölte a száját a ruhájába (ivott a csapból, és vizes lett az arca), és a ruha rúzsos lett. Ezt elmondta nekünk panaszkodva, és az egyik lány osztálytársunk ott volt, hallotta, és megkérdezte döbbenten, hogy te beletörölted a szád az ünneplődbe? És látszott, hogy a barátnőmnek csak akkor esett le, hogy ez ciki, vagy ilyet nem szokás csinálni, vagy legalább ne mondaná el. Néha tök büszkén tud mondani olyan dolgokat, amikkel szerintem nem kéne dicsekedni, de most nem tudok jobb példát. Mi a barátai vagyunk, és persze most valaki kérdezni fogja, mi közöm hozzá, meg miért zavar ez engem. Azért zavar mert egyrészt mindig tőlünk kérdezi, mit kell csinálni, és néha már zavaró, hogy egy napja elhangzik valami osztályfőnökin, ő az alatt végig rajzolgat, és utána nekünk kell segíteni. Meg az is baj, hogy szerintem ezért is csúfolják őt páran. De ezt nem tudom, hogy mondjam neki. Valahogy olyan, mintha burokban élne. Amúgy jófej lány, jó a humora, meg tök okos is, csak furcsa képet tud magáról kialakítani, és kicsit nemtörődöm is. Nem hoz pénzt osztálykirándulásra, vagy hosszú ruhát hideg időre táborba, és még dicsekszik is vele, milyen keveset cipel, aztán meg az egyik barátnőnktől kér pulcsit, akinek hasonló a mérete, meg ilyenek.2016. júl. 25. 19:21
1/17 A kérdező kommentje:
Meg például nagy eseményekről is mindig le van maradva, amik a világban történnek, amikről azért azt gondolná az ember, hogy tud. Én se követem a híreket, de van egy-két alap dolog, ami azért eljut mindenkihez. És ő nem is tarja ezt rossznak vagy ilyesmi, hanem csak mondja, hogy nem foglalkozik ezekkel.
2016. júl. 25. 19:24
2/17 anonim válasza:
Magának való vagy csak hidegen hagyja az a közösség, ami az osztálytársaitokból áll. Nem foglalkozik a többiekkel, a szokásokkal, mert mindez nem érdekli. Talán bizonyos szempontból későn érő típus is, ezt most arra értem, hogy nem szőrtelenít, tehát valószínű még nem érdekli a szexualitás, így nem fontos neki, hogy megfeleljen az aktuális elvárásoknak.
3/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz lehet, csak az viszont zavarja, hogy a többiek kinézik, szóval az furcsa, hogy őt sem érdeklik.
2016. júl. 25. 20:20
4/17 anonim válasza:
A szüleit ismered? Lehet, hogy ők is ilyen elvarázsoltak.
5/17 A kérdező kommentje:
Csak az anyukájával találkoztam, ő nem tűnt ilyennek, hanem teljesen átlagos anyuka, de persze nem is töltök vele annyi időt, mint a lányával, szóval ki tudja.
2016. júl. 25. 21:09
6/17 anonim válasza:
Vannak ilyen csodabogarak, én is ismerek hasonlót, nem is egyet. Lehet hogy nincsenek képben, de jó fejek és egészen sajátos humoruk van minden bolondságuk ellenére, igazi fénypontjai tudnak lenni a napjaimnak :D Az hogy mitől ilyen nemtudom, ő ilyen személyiség, lehet hogy majd változik egy keveset vagy többet, de addig ezt kell megbecsülni és meglátni benne a jót. Amugy van amiben én is ilyen vagyok, osztályfőnöki órán én is inkább valami hülyeséggel foglalkozok, aztán majd megkérdezem facen hogy mi és hogy lesz. A szörtelenítésről és a rúzsról nemtudok nyilatkozni, de ilyen talán mindenkivel megesik, talán csak véletlenül de lehet hogy télleg hanyagságból. 16/F
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményt. Szerintem elég pofátlanság lustálkodni, és arra várni, hogy majd mások megmondják helyetted a dolgokat.
2016. júl. 25. 21:36
8/17 anonim válasza:
Az is pofátlanság, ha valakit kinéznek, amiért elkeni a rúzsát vagy nem borotválja le a lábát, úgyhogy akkor 1-1.
9/17 anonim válasza:
Olvasom es csak olvasom ezt a hosszu szoveget es a vegen egy dolog rajzolodik ki elottem, de az kristaly tisztan...megpedig az hogy: szar barat vagy:)
10/17 A kérdező kommentje:
Miért lennék szar barát? Én mindig megvédem, én sem barátkozom a többiekkel, és én is elítélem azokat, akik bármi miatt bárkit csúfolnak. de szerintem sz**r barát lehet az is, aki ba****szik odafigyelni, vagy pénzt hozni, mert úgyis mindent fizetünk meg megcsinálunk helyette.
2016. júl. 25. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!