Hogyan tegyem magam túl azon hogy piszkáltak?
Ovodától kezdve középiskoláig.
Ilyenek: összesúgtak a hátam mögött, hangosan kinevettek, csúfoltak, selejtnek neveztek, fogyatékosnak, durván megaláztak, akit barátomnak hittem az is bántott amikor társaságban voltunk, átvertek, megvertek stb.
Középsuliban nap mint nap szekáltak a menőgyerekek mert retardáltnak hittek.
Csendes és visszahúzódó voltam már akkor is, nem mertem megszólalni órán stb, nem tudtam kiállni magamért.
Ezeknek a következménye hogy nem merek megszólalni társaságban, nem merek barátkozni, minden kis poént bántásnak veszek és ilyeneket gondolok "ha mégegyszer hozzámszólsz elvágom a nyakad". Gyakran egész nap ezeken a sérelmeken rágódok, tele vagyok feszültséggel, legszívesebben neki mennék valakinek bárkinek. A régi osztálytársakat meg keményen megaláznám.
Szidom magam hogy miért vagyok ilyen kis meghunyászkodó, tehetetlen.
Minden iskolai közösségben lenéznek és van valaki vagy valakik akik rámszállnak.
20/F
A feszültséget vezesd le sporttal, szexel.
Mindenki annyit lát belőled,amennyit mutatsz magadból.
Ha látják, a bantas nem ért célt,abbahagyjak.
4#Igaza van. Ne sajnáld tovább magad, élj, érezz, láss pozitívan!
Nem minden ember genya, és nem te vagy az egyetlen aki ilyet átélt! Unokaöcsém is detto... -Lépj túl! Nézz előre. Ne légy agresszív, csak azzal aki bántani akar! -De nem akar mindenki rosszat, hidd el! ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!