Az emberek miért próbálják elbátortalanítani azt aki törődik a testével, diétázik és rendszeresen edz?
Mert nekik ez nem érték. Más az értékrendjük.
Az egészség nem fontos, csak a munka, pénz, megélés... De utálom az ilyen embereket.
Az addig rendben van, hogy más az értékrendjük, de nem feltétlenül a pénz és a megélhetés van az egészség előtt. :)
Patkány..
Mert vannak emberek, akiknek semmi nem jó, és az élő fába is belekötnek.
Ez a folyton erről beszélnek dolog meg kicsit olyan, hogy az emberek mindig beszélnek valamiről, mindig rá vannak kattanva egy témára. Valakinek ez a politika, másnak a táplálkozás.
Bár én azt vettem észre, hogy ez inkább gyerekek, és agyilag visszamaradottak kiváltsága, mert én például folyton pozitív megerősítéseket kapok.
Legutóbb fogytam 5 kilót, és bár még így is kövér vagyok, de szinte mindenki megjegyezte hogy fogytam, meg jobban nézek ki. Elmentem 1-2 haverral kondiba, ott is dicsértek hogy becsületesen nyomom velük, még ha kisebb súllyal is. Még munkahelyen is folyton megjegyzik hogy "kondizok" és nem negatívan.
Vagy legutóbb kajáldában egy nagydarab férfi állt le velem beszélni, és mondta hogy micsoda erőm, kitartásom lehet hogy salátán és natúr húson tudok élni, mert ő nem tudja megállni hogy ne egyen össze mindent.
Szerintem csak arról szól a dolog, hogy jó embereket kell magunk köré gyűjteni és szarni azokra akik ok nélkül kritizálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!