Mik azok a dolgok, amiket ha egyedül vagy rendszeresen csinálsz otthon, de ha más látná szégyellnéd?
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 15:42
1/19 anonim válasza:
Tisztogatom az orrom, a fülem, éneklek a kocsiban, tisztogatom a pofámról az ocsmányságokat.
Írok a gyakorikérdések.hu-ra :D
2/19 anonim válasza:
Maszturbálok a nő ismerőseim facebook képeire.
3/19 anonim válasza:
Tárgyalok a hangokkal, amik a falból jönnek.
6/19 Sunshinedoll válasza:
Egyedül lakok, nyitott ajtónál szoktam szarni meg fürödni, otthoni torna alatt rendszertelenül sokat rázom a seggem torna helyett. Egyszer rágugliztam a "how to take a perfect butt selfie" mondatra. RENGETEGET foglalkozok a növényeimmel.
7/19 anonim válasza:
Pokrócokból bunkert építek, ott olvasgatok, zenéz hallgatok, néha táncolok is xd
8/19 anonim válasza:
Mosogatás, porszívózás meg egyéb unalmas házimunka közben szoktam énekelni, annak ellenére, hogy nincs jó hangom, ezért is szégyellném, ha más hallaná. :DD
9/19 anonim válasza:
Milyen "növényekkel" foglalkozol oly sokat? :D
10/19 anonim válasza:
rezzenestelen arccal fingok pl takaritas kozben mikor hajolgatok... :DDDD benan tancolok zenere:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!