Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a dolgok, amiket ha...

Mik azok a dolgok, amiket ha egyedül vagy rendszeresen csinálsz otthon, de ha más látná szégyellnéd?

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 15:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A fülesemben a zenét max. hangerőre tekerem és videoklipeket képzelek el a számokhoz. NA, a probléma az, hogy ilyenkor nem tudom megállni, hogy ne kezdjek el járkálni a lakásban (néha szinte futok, máskor csak séta), és nem tudom megállni, hogy az arcom és a testtartásom ne kövessék picit - vagy nagyon - a gondolataimat. Ez engem nagyon megnyugtat. :D
2016. jan. 21. 07:19
 12/19 Sunshinedoll ***** válasza:

#9 :D

Szukkulenseim vannak főleg :D

2016. jan. 21. 19:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Amikor zenét hallgatok néha felállok a géptől és elkezdek rá táncolni pár percig utána vissza ülök gépezni mintha mi sem történt volna, utána megint folytatom ha jó rész van a zenében. :D

Fekszek a földön széttárt karokkal, lábakkal és csak nézem a plafont, ezt is zenére. Ez egyfajta meditáció számomra, tökre megnyugtat.

Karaokezok és felveszem hangfelvételre majd visszahallgatom.

Videókat csinálok amiben bemutatom az arcomat és elmondom hogy mi nem tetszik benne.

Táncolok a macskának, elképzelem hogy egy klipben vagyok, egy filmben vagyok stb. :D

De a legnagyobb őrültségeket a hugommal szoktam csinálni, felöltözünk idiótán és úgy táncolunk, a többivel inkább nem égetem magam.:D

2016. jan. 23. 19:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon készek vagytok... :)
2016. jan. 23. 19:27
 15/19 anonim válasza:
94%

# 13

Te szedsz valamit?

Mert ha nem, akkor lehet hogy kellene. :D

2016. jan. 23. 20:00
 16/19 anonim ***** válasza:

Elég hard core-ok vagytok :D hát ciki és szégyenlem magam,de nekem az a legextrémebb szégyelni valóm,hogy semmi efféle titkaim nincsenek...max az,hogy képes vagyok 20-30 percig tanulmányozni az arcom tükörben vagy hangosan beszélek magamban. :D

Uncsi vagyok :'(

2016. febr. 11. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Táncolás és éneklés :D
2016. febr. 20. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Semmi.

Szerintem ha valaki olyan hülye, hogy engem néz bármiféle "szalonképtelen" tevékenységem közepette, az megérdemli, hogy szenvedjen. :)

2016. ápr. 3. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
olyan nincs :D multkoris enekeltem es egyik ismerosunk bejott en meg enekeltem tovabb :D szeretek hulyesegeket csinalni mert vegul a masik hulyebbul erzi magat mint en :D
2016. máj. 26. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!