Miért mondja magát olyan ember realistának aki rendszeresen hazudik?
Ja ez a hazugság már én is észrevettem.. ez olyan dolog hogy a kacsa az kacsa és nem hüllő, vagy hal csak azért mert a vizen úszik.
Vicces dolog ez, pedig valaki elég egyértelmüen csinál egy tevékenységet, de ha rákérdez az ember, akkor kijavitja , h én valamit rosszul láttam.. vagy be akarja magyarázni hogy az nem az amit láttam..
A hazugság is relatív. Dr House már rég megmondta hogy mindenki hazudik. Te is szoktál hazudni ilyen-olyan dolgokban vagy helyzetekben, nyilván azért mert az adott szituációban az a legkönnyebb megoldás. Nem kell itt játszani az erkölcsrendészt... :D
Felettem megmondták már a kettőnek semmi köze hozzá, amit idéztél az pedig nagyon szépen fedi a valóságot.
"Nem kell itt játszani az erkölcsrendészt... :D ".
Azzal én is tisztában vagyok hogy mindenki hazudott már élete során. De ne essünk át a ló tulsó oldalára amikor valaki már napi szinten kamuzik mert az tényleg gerinctelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!