Sok ember miért mindig a könnyebb utat válassza, miért akar gyenge lenni?
Csak arrol van szo, hogy ezek az emberek lelkileg es mentalisan nem olyan edzettek es az ujabb fajdalom elkerulese erdekeben a konnyebb utat valasztjak.
A provlemaval szembenezni nem egyszeru. Celszeru tamogatni, biztatni az ilyen embert, mert egyedul nem tud valtoztatni. Persze ehhez az is kell, hogy segitseget kerjen. Ha eltokelten nem akar valtoztatni, akkor hiaba minden jo szandek.
Mert ez az egyszerűbb, ezért is nevezik könnyebb útnak!
Semmi garancia nincs arra, hogy a következő ember jobvb lesz, mint az előző volt, és arra sincs, hogy rosszabb lesz mint az előző volt.
De arra már van, hogyha rosszabb lesz, akkor csalódás fog érni, ne adj isten anyagi kár.. és egy rakás elpazarolt idő, amitől megfosztott feleslegesen és soha nem kapom vissza!
Nekem meg nincs felesleges időm.
Miért fáj az neked, ha valaki kedveli a magányt?
Először én is egyik lábammal léptem xarba, majd a másikkal, végül nyakig gázoltam benne.
Hát ez soha többé nem fog megtörténni!!!
Akkor inkább nemkellenek barátok.
#4 ezt a hülye dumát melyik agyturkász könyvből loptad?
* én az életemet boldogan akarom élni és nem szenvedéssel meg erőlködéssel megtöltve, így azt az utat választom, amelyiken a boldogság elérhető. #3as voltam
kérdező és te miből gondolod hogy az adott személy csak egy egyszer csalódott valakiben, vagy hogy csak egy valakiben csalódott?! mindenkit jobban ismersz a környezetedben mint a saját tenyered? :D
nem mindenki tud könnyen megbízni másokban, nem vagyunk egyformák. van aki könnyebben szinte vakul bízik másokban, van akinek akár évek is kellenek ahhoz hogy megtudjon bízni valakiben.
kérdező:
Ha te 1x megfogod az izzó piszkavas vörösen izzó végét és szét égeted a kezedet vele, akkor legközelebb is megfogod az izzóvégét (előzőekből nem tanulva) bízva abban, hogy hátha hideg lesz és nem fog megégetni?
Honnan veszed, hogy ezek az emberek csak egyszer csalódtak?
Másrészről, nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy a könnyű utat választják... aki csalódik valakiben, utána egy kudarcként éli meg a történteket, és mondhatni szenved is egy ideig. Nem akarja elképzelni, hogy újra végigmenjen a lépcsőfokokon, újra előröl kezdjen mindent, talán megint csak egy negatív élményért... mert ha újra tudna bízni, és újra átvernék, vagy csalódna, az mélyebbre lökné vissza, mint ahonnan indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!