Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lehet a legfőbb...

Szerintetek mi lehet a legfőbb oka hogy szinte minden tehetősebb lánynak vagy akár értsétek úgy, akiknek tehetősebbek a szülei iphone-ja van?

Figyelt kérdés

Egyébként nincs semmi bajom a telefonnal magával, csak személy szerint kissé furcsának találom ezt több okból is.

Pl mivel manapság már rengeteg embernek van annak is aki nem éppen gazdag nem gondolnám hogy "menő" dolognak számít baromira nem egyedi. Már az áruk sem annyira elrugaszkodó más márkák csúcsmodelljeikhez képest tehát így a presztízse is odalett mondhatni.

Azzal tisztában vagyok hogy egyszerűbb kezelni mint egy androidos telefont, de pl a windowsos telefonokat is az .

2016. júl. 18. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Kb 4 éve vettem az első iPhone-omat. 4-es volt, most 6-osom van. Rohanós a munkám, autóban emailezni a legegyszerűbb iPhone-ról. Emellett macbookot használok, ipadem van, otthon Apple tv, time capsule. Szóval kézenfekvő, hogy csakis iPhone.

Azt vettem észre, hogy az ipadet már szinte nem is használom.

A macbookot pedig csak akkor nyitom ki, ha táblázatot kell készítenem vagy wordben kell dolgoznom, úgymond leülős, hosszabb munka. Minden mást iPhone-ról nagyon gyorsan meg tudok oldani! Nekem a legjobb.

2016. júl. 20. 00:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó azért az autóban emailezgetéssel azért csak óvatosan ha menet közben csinálod :D de amúgy én a galaxy S6 edge plusommal is szintúgy meg tudok csinálni majdnem mindent amihez laptop kellene mondjuk szóval ehhez nem kell Iphone. Ja és egyébként mielőtt valaki mondaná nem, nem lassú és nem fagy le
2016. júl. 20. 00:24
 13/18 anonim válasza:
100%
Nyilván rengetegen vannak akik magamutogatás céljából veszik, vagy akár presztízsből . Én spéciel azért vennék mind a két lányomnak iPhone-t ( nem a legújabbat nyilván ) hogy tudjam mikor merre vannak( ugyebár lehet nézni a pozíciójukat a barátok nevű appban) a FaceTime egy nagyon jól megoldott lehetősége a Skype és egyéb hulladék programok helyettesítésére. A hosszú terméktámogatást is említsük meg. Mivel elég sok androidos készülékkel volt problémám ( én főleg csúcskategóriás készülékeket veszek magamnak ) akár hetekre szervizbe került a telefonom . Az iPhonenál ha probléma van és hivatalos forrásból vetted 3 nap és adnak egy refurbished készüléket . Ez teljesen megfelel az elvárásoknak átlagban . A legutolsó és egyben legidegesítőbb probléma android fronton az az android rendszer nyugalmi állapotban levő fogyasztása . Szinte az összes 6.0.1 es készülék szenved ettől , legyen ez Samsung , Lg, vagy nexus modell .
2016. júl. 20. 08:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Vezetés közben azért nem emailezgetek. Nyilván ha tudom h fontos dolgom van, halaszthatatlan, akkor vagy megállok, vagy ha nem egy perc, akkor beültetem vezetni a kollégámat. Telefon is kihangosítva megy, az autóval összehangolva. Annyit egy e-mail sem ér! :)

Nekem idegen a Samsung, mint írtam, mindenem Apple. Mindenem össze van hangolva mindennel, nem kell küzdenem vele, hogy pl táblázatot meg tudjak nézni bármikor bármelyik eszközről. Elhiszem, hogy samsungról is minden megoldható, de andridosat nekem neee... :D Szerintem földhözvágnám kétszer a telefont, mire megszoknám a rendszert. Egyébként bevallom, hogy nőként a küllem is fontos nekem, és az iPhone tetszik a legjobban. Régen ezért döntöttem mellette, így vettem meg az elsőt. Aztán megszerettem, megszoktam, és már nem cserélném másra.

2016. júl. 20. 12:05
 15/18 Inessential ***** válasza:
98%

Mikor fogják már végre megszokni ezt az emberek?

Ez már a 21. század.

/Egy nem iPhone tulajdonos/

2016. júl. 21. 15:52
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Most váltottam iPhone-ra. Miért? Végigzongoráztam mindhárom platformot Andrioddal kezdve, a WP-n keresztül az iOS-ig. Ez a rendszer működik. Ha gyengébb hardverrel lenne olcsóbb teló, akkor azt vettem volna meg - a vas annyira nem izgat, működjön azaz átok rendszer és ne fagyjon be. Android ugye ennek élből nem felel meg, a WP-ben én őszintén hittem, de a 10-essel a Microsoft nagyon kinyírta a telót, belassult a 640-em is. Viszont gyarló halandó vagyok, szeretem az új rendszereket használni, ezért nem váltottam vissza 8.1-re, főleg, mivel azt már nem is fejlesztik. E mellett ígérgették, hogy jönnek appok a WP-re is a 10-essel, csak győzzük kivárni... olyan 2 év után kiszálltam a csodavárásból. Sajnálom, mert volt benne fantázia, de a Lumiák is IE sorsa jutnak, ahogy elnézem....

Így vettem meg az iPhone-t (Tény, nem a legújabb modellt). Igaz felnőttként és saját pénzből. Ettől még baromi szarul esett kifizetni, de merem remélni, hogy 3 évig velem lesz.

2016. júl. 30. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezek nem a kimondottan gazdag emberek gyerekei, inkább prolikból lett újgazdagok, akik anyagilag középrétegnek számítanak.
2016. szept. 12. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

7-tes: ""Samsung es eleg gyakran hallom, hogy lassu""

Mi volna ha nem alap kategóriás Samsungot vennétek hanem valami normálisabbat? Még mindig csak S6-tom van pedig kint mát a 8-cas is de nem látom indokát hogy lecseréljek egy telefont ami SOSEM FAGYOTT LE, még csak be sem lassult, nem tudja mi az...

Te hogy vettél 4x1,4GHz magosat csak hogy "Samsung" legyen, ne a márkát ócsárold

2017. okt. 26. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!