Ti hogy gondoljátok?
A téma a gazdagság,nem kezdem el taglalni az életemet de ti hogy gondoljátok/csinálnátok ?
Sok olyan véleményt látok hogy aki tehetősebb vagy gazdag az drága minőségi de visszafogott ruhákat autókat vásáról amiről mondjuk átlag ember nem nagyon tudja mennyit ér, csak akik értenek hozzá holott vehetne ugyancsak minőségi dolgokat amiről mindenki levágja hogy tehetősebb és vagy Gazdag.
Nos én úgy gondolom hogy ha már tehetősebb/Gazdag az ember akkor mutassa is meg mindenkinek( méregdrága autók,házak,ruházat stb)
Minek rejtegetni ha már úgyis van ? Hogy csak én tudjam ?
Tudja meg más is, és ezt nem felvágásból mondom.
Pl. Egy új visszafogott Volvo Helyett Egy Porsche Panamérát esetleg egy Legújabb Német márkának a felső osztályát stb.
Nos ki melyiket gondolja jobbnak, hogyan vélekedtek ?
Én úgy vettem észre, így több különböző esetben, hogy általába azok szoktak drága autókat, ruhákat vásárolni, nagy házat építetni, és mindezekkel, ami a legfontosabb, villogni, akiknek az anyagi helyzete nem rég lett nagyon jó. Az "újgazdag" szónak nem hiába van negatív konnotációja.
Részletesen nem mennék bele, de szerencsém volt pár napig megfigyelni az ország egyik leggazdagabb családjának életének kis részét, egy olyan családét, akik évszázadok óta elitnek számítanak. Ott is megvolt a menő autó, a márkás ruhák, de valahogy olyan természetesen mozogtak mindezekben, hogy fel sem tűnt, ha nem direkt ezt figyelted.
Én melós gyerek vagyok, és sokszor tapasztaltam már, hogy pár éve még az, aki biciklizett, ma nem köszön a telepjáróból, mert derogál neki, de le is sza/rom az ilyen embereket nagyon magasról.
Azért mert valaki gazdag még nem kell mindenkinek megmutatnia.
Egyébként meg lehet hogy neki pont azok a dolgok tetszenek, vagy épp mély szegénységből tört fel és aggódik hogy mivan ha egyszer vissza kerül arra a szintre,ezért inkább olcsóbb dolgokat vesz hogy legyen biztonsági tartaléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!