Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen a mai lányok...

Miért ilyen a mai lányok többsége? Buták, vagy szimplán gonoszak?

Figyelt kérdés

Végzős leszek szeptembertől. A legtöbb lány osztálytársamat (tisztelet a kivételnek, mert persze vannak) egyszerűen ha felfordulok se értem.

A szemembe mosolyognak, dicsérnek, megy a jópofi, de konkrétan hátat fordítottam, és halottam hogy már mocskoltak is. Nem csak engem, egymás "barátaival" is ezt szokták. Az ilyen ember mit gondol magáról?

Semmit nem mernek a másik szemébe megmondani, mindent csak a hátak mögött tárgyalnak meg és sároznak be. Nektek is van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Ti hogy tudjátok figyelmen kívül hagyni ezeket? Hihetetlen dühítő.

2016. júl. 18. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy ott volt a tiszetelet a kivételnek :)

Tudod, ezzel csak az a baj, hogy többen is írják, hogy miért ilyen minden ember, és a többiek... Na most, akkor, mikor valaki olyat kérdez, miért ilyen csillagcsillagcsillag MINDEN nő/lány, akkor te is beletartozol a MINDEN nő/lány dologba ;)

De mindenki tudja, hogy mióta világ a világ, senki sem egyforma, és van jó meg rossz a Földön ;)

2016. júl. 18. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:

"senki sem egyforma"

Ez egészen addig talán így is volt, amíg nem nyertek teret a felszínes, klónozott csöcsvillantós ribizlik, és a tömegesen gyártott ecsetfejűek.

2016. júl. 18. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Általában saját magukkal van bajuk, ezért mocskolnak másokat. Ez elsőre furán hangzik, de így van. Aki ki van békülve magával nem bántja a másikat.

Egyébként igen tapasztaltam ilyet a volt baráti körömben akiket leépítettem emiatt. Néha úgy érzem kivülálló vagyok mert a legtöbb ember ilyen alattomos kétszínű és én nem tudok közéjük beilleszkedni. Szeretnének mindenkivel jóban lenni meg népszerű ,ezért jópofiznak.

Be lehet nekik olvasni néha, ha úgy hozza a helyzet hátha észre veszik magukat. Arra szoktam gondolni, örülök, hogy nem vagyok ilyen.

2016. júl. 18. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg általános jellemző, de nem a tinilányok, hanem mindenki között, minden életkorban. Persze vannak teljesen normális emberek is.
2016. júl. 19. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!