Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen a mai lányok...

Miért ilyen a mai lányok többsége? Buták, vagy szimplán gonoszak?

Figyelt kérdés

Végzős leszek szeptembertől. A legtöbb lány osztálytársamat (tisztelet a kivételnek, mert persze vannak) egyszerűen ha felfordulok se értem.

A szemembe mosolyognak, dicsérnek, megy a jópofi, de konkrétan hátat fordítottam, és halottam hogy már mocskoltak is. Nem csak engem, egymás "barátaival" is ezt szokták. Az ilyen ember mit gondol magáról?

Semmit nem mernek a másik szemébe megmondani, mindent csak a hátak mögött tárgyalnak meg és sároznak be. Nektek is van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Ti hogy tudjátok figyelmen kívül hagyni ezeket? Hihetetlen dühítő.

2016. júl. 18. 16:12
1 2
 1/14 Inessential ***** válasza:
97%
Ez a viselkedés nem általános jellemző.
2016. júl. 18. 16:22
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem csak a mai lányok. Én középkorú nőkkel dolgozom huszonévesként, pont ilyen viselkedést tapasztalok. Szerintem ez inkább intelligenciától, mint kortól függ.
2016. júl. 18. 16:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem általános, de az én környezetemben ezt tapasztalom.
2016. júl. 18. 16:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy egyre jobban ráhúzható ez a jellemzés az emberekre...
2016. júl. 18. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:
10%

Amíg úgy gondoltam, hogy a lányok is jó emberek csak másképp gondolkodik a női agy én is mindig arra jutottam, hogy mégsem értem amit csinálnak, nem lehet indokolni semmivel.

Aztán változott a véleményem róluk. És kipróbáltam. Ha úgy nézek rájuk, hogy ők buták, önzőek és gonoszak akkor összeáll az egész, így minden mondatukat, cselekedeteiket értem, hogy miért.

A fiúknak a fiúk a haverjaik a csajokat meg arra kell használni amire valók. Ha találsz egyet aki többre is alkalmas vele kezdj kapcsolatot.

2016. júl. 18. 17:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.. :)
2016. júl. 18. 17:35
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

Engem ezek a tipikus nagymeno csajok egyszer csufoltak gimiben plusz hazugsagokat is terjesztettek rolam aztan elegem lett es nagyon csunya dolgot csinaltam a lannyal (inkabb nem irom le mert eleg durva de egy orok eletre megmarado nyomot hagytam az arcan) aztan feljelentettek gyilkossagi kiserletert ami nevetseges vad volt kb azonnal el is vetettek, kaptam egy igazgatoi intot, meg beutaltak egy idore a zart osztalyra, de ennyi. A lanyt utana tovabb kinoztam lelkileg, volt 2 ongyilkossagi kiserlete is. Ezutan jutottam el arra a dontesre hogy beken hagyom mert eleget szenvedett. Ma egy teljes csodtomeg, panikroham fogja el ha meglat annyira kikeszitettem, de megerdemelte mert nagyon csunyakat terjesztett rolam a hatam mogott. Ezutan az eset utan senki nem is piszkalt az osztalyban, mondjuk beszelni se nagyon beszeltek hozzam elegge ki voltam kozositve.

Ez a tulajdonsagom ma is megvan, nem turom senkitol hogy hulyenek nezzen, kibeszeljen, piszkaljon, vagy ramszalljon, mert akkor en is raszallok vagy siman nekimegyek es nem biztos hogy jo vege lesz. Neked csak azt tudom tanacsolni allj ki magadert szoban es fizikailag is, mert a testi fajdalom csak par napos viszont a lelki sebek orokke megmaradnak.

26N

2016. júl. 18. 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
Az utolsonak uzenem hogy "gratulalok". Tapasztalatlan tinilanyt tonkre tenni egy eletre. Bar inkabb teged kene sajnalni... Ilyen lelkulettel emberekkel sem mernek beszelni... Nem hogy letezni. Komoly psziches problemara vall az ha valaki annyira gyenge lelkileg hogy ha csak a bosszut talalja meg (mino meglepo) egyetlen megoldasnak. Es marha nagy eszre is vall.
2016. júl. 18. 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Ha kivívom ezzel a nép utálatát, ha nem, a legtöbb tinip***a tényleg rohadtul megérdemelné, hogy minden egyes nap egy sötét sarokban nyugtatózza magát miközben elöntik a saját könnyei.

Bár talán elragadtatom magam néha...

2016. júl. 18. 20:38
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
8# Hat bizony sok embert megnevettetne a barati tarsasagomban ha megtudnak hogy legyengeztek :D Igen ha valaki megalaz valakit ne csodalkozzon ha vissza alazzak. Vagy ha megutsz valakit ne csodalkozz hogy teged is megutnek. Azt kapsz amit adsz. Es nem vagyok ordog nincsennek szarvaim, egyszeruen nem turom senkitol hogy piszkaljon vagy elnyomjon.
2016. júl. 18. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!