Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gonosz vagyok ha szeretem, ha...

Gonosz vagyok ha szeretem, ha az emberek irigyek rám?

Figyelt kérdés
Büszkévé tesz, többnek érzem magam az irigykedőnél, jó érzéssel tölt el.
2016. júl. 17. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem gonosz vagy, csak rettentő ostoba, beképzelt és szánalmas.
2016. júl. 17. 18:52
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem, csak szánalmas.:-)
2016. júl. 17. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Én is inkább szánalmasnak tartanám. ez ne töltsön el büszkeséggel, mert az irigykedő emberek is ugyanúgy szánalmasak.
2016. júl. 17. 18:54
 4/11 Inessential ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.
2016. júl. 17. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Gonosz nem vagy, csak alacsony szinten élsz. Meg az intelligenciád sem lehet túl magas, mert ha az lenne, akkor tudnád, hogy a "gonosz" szót nem erre használják, hanem arra, aki/ami ártani akar másoknak.
2016. júl. 17. 18:55
 6/11 A kérdező kommentje:
A jó is ártani akar a gonosznak akkor ő is gonosz?
2016. júl. 17. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:
A jó nem ártani akar a gonosznak, legfeljebb hatástalanítani.
2016. júl. 17. 19:02
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagy gonosz, az irigy emberek eleve gonoszabbak.
2016. júl. 17. 19:12
 9/11 anonim ***** válasza:
A másik az, hogy az irigy emberek általában energiavámpírok. Én akkor vagyok büszke, ha valaki tényleg jó szándékból dicsér meg valamiért, vagy valamimet megdicséri. Például pár éve csináltattunk új kerítést, ami tényleg gyönyörű lett, és nagyon jól esett mikor jött hozzánk egy eléggé tehetős pár, és azt mondták, hogy nekünk van a legszebb portánk az egész utcában. Rajtuk kívül nálunk lóvésabbak szokták még megdicsérni, a csóróbbak kifogásokat próbálnak rajta keresni. Ezt csak azért meséltem el, hogy értsd a lényegét az irigységnek, hogy mire is vagy büszke.
2016. júl. 17. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem tartalak gonosznak és szánalmasnak se. Ha csak elégedettséggel tölt el, akkor oké. Baj akkor van, ha direkt megalázod őket, vagy úgy viselkedsz, hogy ők rosszul jöjjenek ki belőle.

Milyen témákban irigyelnek?

2016. júl. 17. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!