Megváltozzak azért hogy legyen valakim?
Köszönjük, Darwin. Átalakulni, változtatni lehet de megváltozni drasztikusan kevés ember tud. Tapasztalat. Miért is kellene alkalmazkodni a társadalomhoz? Én speciel deviáns vagyok, de élvezem az életet, vannak barátaim.
"Más embernek adjam ki magam, egy olyannak aki nem boldog, legalább csak addig amíg nem ismeri meg az igazi énem? " Az meg mire jó ha megirmer valaki egy embert utána bevallja, hogy ő csak megjátszotta magát?
Keresd meg magadban a hibát és azon változtass.
Volt egyszer egy haverom. Ő nem nevetett, hanem kuncogott. Amikor minden mondatát, akár vicces volt, akár nem, kuncogással zárta, az egy idő után kikészített. Nem a boldogsága, nem a kedvessége, nem a jelleme vagy a kinézete volt a probléma, de az állandó kuncogás olyan volt, mintha mondjuk állandóan az orrát piszkálta volna vagy állandóan vakarózott volna.
Utálom, hogy így éreztem, és ez teljesen igazságtalan vele szemben, de lehet, hogy megértem, miért vagy most nehéz helyzetben.
Viszont boldog, kiegyensúlyozott embernek tűnsz. Szerintem ez nagyon vonzó. Lehet, hogy egy buliban elhappolják előled a csajokat a rosszfiúk, de sokkal nagyobb esélyed van rá, hogy tartós ismeretség közben Beléd szeressen valaki.
Hagyjuk már ezt a rosszfiús filinget. A csajok nem hülyék, hogy ilyen emberekkel vegyék körül magukat. Izgatja őket a "rosszfiú", mert apuci emlékét idézi, aki a pénz előteremtésével volt elfoglalva, és "le se szarta" őt. (Persze ez így durva, de tény, hogy sokkal kevesebbet foglakozott vele, mint ahogy ő azt igényelte volna.) Szóval innét ered az érdeklődés, de ez csak addig tart, amíg megismeri, és megtudja, hogy a rosszfiú valóban rossz társ.
Ha igazi partnerre, társra vágysz, tanulj meg "nőül". Tanuld meg, milyen a női, lélek és milyen hatalmas különbség van férfi és női gondolkodás között. Ez az a változás, ez az a fejlődés, amiről én beszélek, nem a rosszfiús marhaság.
"Ne változz meg senkiért sem, mert nem érdemes!"
Így van! Ne változz! Sazrjál továbbra is pelenkába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!