Hogyan mondjam el a legjobb barátnőmnek, hogy van valakim?
Figyelt kérdés
Nem közöltem vele a fejleményeket, nem tud róla, és félek a reakciójától.
Közel négy hónapja tart.
2015. dec. 15. 18:48
1/6 MrPifta válasza:
ha legjobb barátnőd, akkor bármit elmondhatsz neki, nem?
2/6 anonim válasza:
elég gáz ha eddig nem mondtad el.
mond el neki most! és mond eddig azért nem mondtad, mert nem tudtad komoly lesz-e a kapcsolat, és féltél a reakciójától vagy valami ilyesmi
3/6 A kérdező kommentje:
Félek hogy megbánt, és ellenzi, nem akarom azt hallgatni hogy neki nem tetszik, stb.. Mert én szeretem.
2015. dec. 15. 20:45
4/6 acelsziv válasza:
pff. tehát ő irányít téged. Mert ha félsz attól, hogy ő mit gondol akkor bizony ő irányít. Ha tényleg a legjobb barátnőd lenne, akkor veled együtt örülne és ilyen kérdés meg sem fordulna a fejedben.
5/6 A kérdező kommentje:
Könnyen lehet hogy ez igaz. De akkor mit tegyek? :(
2015. dec. 15. 22:09
6/6 acelsziv válasza:
Mondd el neki. És ha nekiáll hisztizni akkor hagyd a fenébe, mert az ilyen nem barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!