Miért néznek meg az utcán? 16L
Utálok kimenni az utcára mert folyton megbambulnak!
De az nem is lenne baj, ha a korosztályom figyelne fel rám, mert azt hízelgőnek venném.. (Bár van amikor azok is megbambulnak, vagy beszólnak, azt utálom) de engem az idősek bámulnak meg! Ma is mentem és 2 kamionos megdudált egymás után... Aztán amikor mentem haza egy srác is megbambult. Ez olyan undorító!
Nagyon rosszúl érzem magam miatta, nem vagyok egy kirakati bábú...
Főleg azt utálom amikor anyával megyek és megbambulnak.. Elegem van.
Akármilyen ruhában vagyok, hiába van rajtam napszemcsi, akkoris megbambulnak.
Szerintetek miért?
Nem gondolnám hogy olyan szép lennék, sőt!
Még ilyet, b*zdmeg.
Idejössz sírni, hogy milyen rossz, hogy sokan szépnek tartanak, és megnéznek? Hova szarjak?
Szia!
Mi férfiak azért nézik meg leginkább a nőket, mert ezzel jelzik, hogy szerintünk jól néznek ki. Lehet, hogy te azt mondod nem vagy szép (ezzel majdnem minden nő így van), de szerintem biztos szép vagy, csak nem tudod beismerni. A korodbeliek, azért nem mernek odamenni hozzád, mert nem tudjá, hogy kell leszólítani egy szép nőt. Igazad van, hogy vannak bunkó emberek, de azokkat ne is vedd észre és inkább figyelj a normális emberekre. 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!