Miért néznek meg az utcán a fiúk meg a lányok? 14/L
Ma barátnőmmel sétáltunk haza, és "felmért" 2 gyerek, összesúgtak valamit és mosolyogtak rám. Amikor elhaladtunk mellettük, akkor még utánam is néztek.
Szeptemberben is sétáltam barátnőmmel, erre elsétál mellettünk négy vagy öt fiú, azt ordítva nekem, hogy:
Szőke kislány, a Marcinak bejössz!
Egyszer egy lány is nagyon nézett, mondjuk az nem az utcán volt, hanem a suli udvaron, de akkor csak annyit kérdezett, hogy jó a cipőm, hol vettem.
Valami érdekes lenne rajtam? Gúnyból vagy jóból csinálnák ezt az emberek?
Valószínűleg kritikusabb vagy magaddal, mint más veled, ez általános szokás. Az természetes, hogy megnéznek emberek, mondjuk ha kéretlenül odaordibálnak neked mindenfélét, az tahóság. Üdvözöllek a női létben, ahol az emberek nagy részének a külsőd miatt leszel csak fontos.
A csajról, aki nézett - lehet leszbikus, de jóval nagyobb az esélye, hogy csak tetszett neki a cipőd (mondjuk nem voltam ott, így nehéz megállapítani).
Szerintem vonzó vagy számukra, és ezért..fiú ösztön lenne :)
Az, hogy utánad szóltak az már nem igazán helyes..szerintem alja dolog..
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!