Miért néznek ki a mai 12 éves lányok mint a k*rvák?
Nem feltétlen szükséges az általánosítás, de a fő oka egyértelműen a (jó barátunk) média. Ezt látják mindenhol. Főleg a dósafannykás askfm-en, facebookon, és ez a menő egymás közt.
Ebben a torz társadalmi rendszerben mit vársz?:D
Nem kell általánítani! Az én lányom 16 és fél, és rendes lány, eszerint is öltözködik és viselkedik.
szerintem csak azok a lányok néznek ki k...nak, akik valóban azok, vagy annak készülnek.
amúgy nincsenek megelégedve az életükkel, ki akarnak törni, de sajnos csak ezt a kiutat látják, mert máshoz nem értenek.😢
Ne általánosítsatok!! Én sem nézek ki k.rvànak!! És az osztálytársaim nagy része sem!! Van néhány, de ők sem durván, csak az átlagnál egy kicsit rövidebb rövidnadrág, stb. De ők nem annyira menők, nálunk ha okos vagy, az nagyobb dicsőség. Nem tudom, ti hol éltek, milyen világban. Nálunk még normális minden.
11 (mindjárt 12) /L
Ne általánosíts!
Én 12 éves vagyok. Nem mondanám magam k*rvának! Akiket ismerek sem azok..
Nem kell leszólni minden 12 évest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!