Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy döntsem el, hogy azért...

Hogy döntsem el, hogy azért néznek az utcán mert tetszek, vagy mert csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Én nem tudom eldönteni magamról... sokan néznek, fiúk, férfiak. De néha azt gondolom, csak azért mert csúnya vagyok.
2016. márc. 6. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
A csúnya lányokat nem szokták megnézni.
2016. márc. 6. 21:55
 2/10 A kérdező kommentje:
A feltűnően ronda embereket is ugyanúgy megnézik.
2016. márc. 6. 21:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Vagy talán azért bámulnak, mert karakteres az arcom és nem tudják eldönteni, hogy ez itt ronda vagy egy szép lány... nem?
2016. márc. 6. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rájuk, ha azért néznek, mert ronda vagy, rögtön elkapják majd a fejük :D
2016. márc. 6. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Aki csúnya azt nem nézzük meg mi férfiak, de küldj képet és segítek dönteni. :-)
2016. márc. 6. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom akkor félig-meddig zavar a dolog. Miért nem vonatkoztatsz el ilyen esetben magadtól és csak mész tovább, mint békés szemlélődő? Ha majd több lesz az önbizalmad, akkor nem is jut majd eszedbe, hogy azért mert ronda vagy.
2016. márc. 6. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Az emberek mindig nézik az utcán a másikat, van, aki feltűnőbben, van, aki nem. És van, aki abszolút tojik rá, ezért nem veszi észre, és van, aki annyira rágerjed arra, hogy nézik, hogy már akkor is azt hiszi, hogy bámulják, amikor éppen marhára nem. Vagy mert paranoiás, vagy mert annyira vágyik a figyelemre, hogy már beképzeli.

Ettől függetlenül Magyarországon kifejezetten elterjedt szokás a nyilvános helyeken telibe bámulni a többi embert. Városban is, faluban is. Ha elmegy melletted egy autó, ők megbámulnak, és te utánuk nézel. A buszmegállóban is mindenki megnéz, a boltban is.

Az emberek véleménye egyébként MINDIG más. Nincs olyan ember, akiről mindenki ugyanazt gondolja. Ha elsétál egy tömeg mellett egy miniszoknyás, magassarkús bige, akkor a pasik megbámulják, mert megd*gnák, a nők meg megbámulják, mert egy szakadt r**anc. Ha arra jár egy rocker fiatal, bakancs, bőrdzseki, akkor néhányan megnézik, mert úristenhogynézezki, néhányan csodálják, hogy milyen menő, néhányan meg pont lesz**ják.

Te is tetszhetsz pasiknak az utcán, ugyanúgy, ahogy mások meg csúnyának tarthatnak.

Igazából egyáltalán ne foglalkozz azzal, hogy ki néz, és miért néz. Ha túl nagy lesz az önbizalmad, és még cigit venni is riszálva mész, az se jó, de ha befordulsz, és mániákusan rettegsz minden pillantástól, az se.

A saját magadról alkotott képet ne az határozza meg, hogy hány pasi néz az utcán. Tudd eldönteni magadról, hogy szép vagy e vagy hogy érzed jól magad.

2016. márc. 6. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom még egy kamasz kislány vagy, idővel majd megtanulsz bánni a saját testeddel és a tekintetekkel. De ahogy az előző is mondja, nem kell mindenbe belelátni a szexualitást.
2016. márc. 6. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Én csak akkor szoktam bámulni a csúnya embereket, ha nagyon torzak.

Egyébként csak annyit tudok mondani, mint valaki pár kommentelt korábban, küldj képet és megmondjuk miért bámulnak

2016. márc. 7. 08:15
 10/10 anonim ***** válasza:
A csúnya embereknek is tetszik a szép :-)
2016. márc. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!