Szerintetek milyen egy erős nő?
Testsúlyának legalább harmadával dupla katonai nyomást csinál kettlebellel és testtömeg kétszeresével guggol. Az már elég jó.
24L
Nem zuhan össze lelkileg, mikor 40 évesen temeti el a férjét, majd egyedül marad 2 kiskorú gyerekkel, (3 és 7 évesek)
Sikerült felnevelnie minket úgy hogy semmiben sem szenvedtünk hiányt.
17/f
Ismerek egy ilyen nőt.
140 kiló a drága, szumós.
Itt kezdődik a történet.
Tudom a személyiséget kérdezted, az is erőssége, olyan jelleme van a hölgyeménynek, ha annak nevezhetem, ahogy kinéz, hogy sok férfi remegne ha vele élne.
A férjét azt sajnálom, mert szegénynek, ami jutott házasság címszó alatt, nem leányálom.
A férfi dolgozik, kétkezi munkás.
Ő tarja el a nőt, hogy ő a sportkarrierjére koncentrálhasson.
Néha még hétvégén is dolgozik.Az asszony otthon tart 3 disznót, azt szokták levágni, hogy elég hús legyen a hűtőben, aminek java részét a nő eszi meg.
A szegény férje,70-75 kg lehet, és bizony itt kemény pofonok csattannak el, csak nem a férfi részéről.
Olyan szinten be van rendszabályozva a csávó, és ami itt lesz leírva, kérnék mindenkit vegye komolyan!!!, mert sajnos igaz.
A férfi egyik nap előbb végzett, ment is haza.
Arra nyitott be hogy nyögdécselést hall.(ezt utólag mesélte el pár ismerősének, onnan tudom én is).
A nőt(140kg), két tizenéves fiúcska kezelgette.
Ez történt.
A férfi benyitott a szobába, az asszonyt az egyik hátulról, a másik előlről kezelte.
Egy pillanatig hatásszünet volt, míg mindenki feldolgozta mit látott, és végigfuttatott magában egy programot, hogy most ebből mi lesz.
Az első aki megszólalt a nő volt, TAKARODJ KI TE SZERENCSÉTLEN, NEM LÁTOD DOLGOM VAN???
A férfi nem tudta mit csináljon, elment a kocsmába, leitta magát, onnan tudták az ismerősök is mi történt.
Szóval nem írnék többet jellemről, egyéniségről, ilyen egy erős, karakán nő.
Aki még nem ismert ilyet, ne is álmodjon ilyenről.
Még a látványa is gusztustalan.
Talpraesett/önálló és tanult/diplomás (elsősorban gazdasági vagy ügyvédi képzésen), a feminizmus mintaképe. Olyan karriert alakított ki magának, ami a saját gazdagságát is gond nélkül lehetővé teszi. Elengedhetetlen egy SUV (pl. BMW X6 vagy Audi Q5), aminek a kormányát a vékony csuklójával szexisen forgatja, szóval egyáltalán nem egy debella Brünhilda, csupán magas, hosszú hajú, de nőies testalkatú, akinek a társaságában még egy 185 centis latin beütésű alfahímnek is hevesebben ver a szíve. A többi átlag alatti pasi meg bűntudatot érez, ha egyáltalán rájuk pillant. A LinkedIn-n láttam néhány ilyen nőnek az adatlapját, akik a Corvinuson vagy külföldön végeztek. Természetesen nem linkelhetem be őket ide, de ha el kéne képzelni egy ilyen típusú nőt, akkor ilyennek képzelném:
F/24
Az "Egy csodálatos elme" című filmben lévő női karakter nekem az ideális és erős nő. Okos, kitartó, racionálisan dönt. Arra a nőre, aki képes teljesen megalázni magát, mert szerelmes, nem tudok erős nőként tekinteni.
23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!