Aki erős egyéniség, és ha fájdalom vagy csalódás éri olyan mintha leperegne róla. Belül neki is fáj csak megtéveszt azzal h nem mutatja?
Rám is azt mondják, hogy erős vagyok ilyen szempontból. Nem hagyom el magam, olyan, mintha meg sem viselne.
Na ez totál nem igaz.
Annyi, hogy ha a barátaimmal vagyok, akkor nem fárasztom azzal őket, hogy folyton panaszkodok, meg nyavalygok. Meg nem csinálok mindenből nagy problémát. Az élet ilyen, vannak problémák, amiket meg kell oldani. De ezért nem kell minden kis zökkenőnél kibukni.
Ettől függetlenül én is van, hogy kiborulok, de ezt inkább otthon, a négy fal között. Kisírom magam. Megnyugtatom magam: pl. zenét hallgatok, megnézek egy jó filmet, sütök valami finomat, vagy az is sokat segít, ha leírom, ami bánt.
Szóval nekem is fáj minden, csak ne erőltetem rá másokra a fájdalmam.
Nekem nem annyira fáj, bár nem mondanám magamat erős egyéniségnek, csak bunkónak, és érzelmetlennek.
Általában nem fáj mert minek szenvedjek mások miatt, nincsen olyan lelki probléma, ami nem oldaható meg. Számomra legalábbis. És inkább nem panaszkodom, mint ahogyan előttem is leírták.
Én elég érzelem nélküli ember vagyok, így általában minden lepereg rólam.
Kevés dolog van, ami szenvedést, fájdalmat okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!