Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csajok! Tényleg ennyire vonzó...

Csajok! Tényleg ennyire vonzó ez a srác?

Figyelt kérdés

Ő az: [link]

Egy YouTube videó alatt a kommentben egy csaj annyira áradozott róla, hogy a monitorom is majdnem nedves lett tőle. :D

De szerintem a kék szemén kívül semmi extra, meg szerintem kifejezetten bárgyú tekintete van. Ha valaki felajánlaná nekem, hogy lehetek egy jóképű pasi, akkor ezerszer inkább ezt választanám: [link]

Magyarázzátok már meg nekem mi olyan szexi benne? Mert én is fel tudom venni ezt a "titokzatos", érzelgős, hunyorgós ábrázatot, talán még lehet több sikerem is lenne a csajoknál, mint most.

2016. júl. 5. 17:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egy fiatal modell fiú, meg egy gazdagabb elegáns átlag pasi, de sajnos egyik se az esetem.
2016. júl. 5. 18:45
 22/27 A kérdező kommentje:
#16: Úrrristen! De most komolyan, benneteket csajokat képtelen vagyok megérteni! Ha szerinted a második pasi csak átlagos, akkor légszíves linkelj már olyan férfiről képet, aki átlagon felüli vagy álomkategória! De amúgy vicc, hogy itt a gyk-n már nem egy olyan diskurzus volt, ahol a női kommentelők próbálták velünk elhitetni, hogy az általunk linkelt csúnya lányok tulajdonképpen tök átlagosak. Ennyire nem akarjátok látni a valóságot vagy tényleg ennyire nem is látjátok? Hangsúlyozom nem akarok általánosítani, de ez a vélemény most nálam eléggé kiverte a biztosítékot.
2016. júl. 5. 18:55
 23/27 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem a második egy FÉRFI. Helyes, nekem bejön.

Az elsővel semmiképp nem lehet összehasonlítani, mivel ő egy fiú(cska), aki durcásan néz. Ez bejön a 10-12 éves (kis)lánynak, de egy nőnek nem hiszem.

Nem tudom megmagyarázni, mi a szexi benne, mert szerintem semmi szexi nincs benne. :S

2016. júl. 5. 18:57
 24/27 anonim ***** válasza:
54%
olyan büdös haltekintete van xd nagyon nem bejövős :'D
2016. júl. 5. 19:14
 25/27 anonim ***** válasza:

Az első srác arca különleges, nem hétköznapi, van benne valami nyugtalanítóan szokatlan. Modellnek kiváló lenne (lehet hogy az? Nem ismerem). Szerintem szép, kimondottan, pedig pasikra ritkán mondok ilyet.

A 2. is jó csávó, de ő teljesen hétköznapi módon. És legalább 10 évvel idősebb.

2016. júl. 6. 16:37
 26/27 anonim válasza:
50%

Fúj, az elsőt inkább hagyjuk.

Viszont a másodikat hogy hívják? Nagyon jól néz ki :DD

2016. júl. 6. 18:12
 27/27 anonim válasza:
Ha egy olyan férfit akarsz, hogy mondjunk, aki nem átlagos, (de nem is modell) akkor én biztosan Brad Pittet és Leonardo DiCapriot mondanám neked :D Bár, mindketten jóval idősebbek nálam, a filmjeikből lehet látni, hogyan néztek ki 20-30 évesen, és hogyan most. Szerintem nem kell ragoznom, hogy mindenképp nagyon jóképűek. De, hogy a kérdésre is választ adjak,az első és a második képen szereplő egyéneket nem lehet összehasonlítani. Az első egy modell, akiről jó képeket lehet készíteni reklámokba, de biztos vagyok benne, hogy való életben, amikor nincsenek a divatos ruhák, a profi fotósok, és a filterek a képen, egy unott képű srácot kapunk, borzalmas hajjal. Maga az arca olyan.. modelles. Nem túl jóképű, nem is aranyos, de talán a naaagyon fiatal korosztály pont az ilyen babás arcra vágyik, szenvedő tekintettel. A második képen viszont egy sármos férfi van, akire nem is kell divatos ruhát adni, vagy filterekkel feldobni, mert natúrban is jól mutat.
2016. júl. 6. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!