Csajok! Tényleg ennyire vonzó ez a srác?
Ő az: [link]
Egy YouTube videó alatt a kommentben egy csaj annyira áradozott róla, hogy a monitorom is majdnem nedves lett tőle. :D
De szerintem a kék szemén kívül semmi extra, meg szerintem kifejezetten bárgyú tekintete van. Ha valaki felajánlaná nekem, hogy lehetek egy jóképű pasi, akkor ezerszer inkább ezt választanám: [link]
Magyarázzátok már meg nekem mi olyan szexi benne? Mert én is fel tudom venni ezt a "titokzatos", érzelgős, hunyorgós ábrázatot, talán még lehet több sikerem is lenne a csajoknál, mint most.
Szerintem a második egy FÉRFI. Helyes, nekem bejön.
Az elsővel semmiképp nem lehet összehasonlítani, mivel ő egy fiú(cska), aki durcásan néz. Ez bejön a 10-12 éves (kis)lánynak, de egy nőnek nem hiszem.
Nem tudom megmagyarázni, mi a szexi benne, mert szerintem semmi szexi nincs benne. :S
Az első srác arca különleges, nem hétköznapi, van benne valami nyugtalanítóan szokatlan. Modellnek kiváló lenne (lehet hogy az? Nem ismerem). Szerintem szép, kimondottan, pedig pasikra ritkán mondok ilyet.
A 2. is jó csávó, de ő teljesen hétköznapi módon. És legalább 10 évvel idősebb.
Fúj, az elsőt inkább hagyjuk.
Viszont a másodikat hogy hívják? Nagyon jól néz ki :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!