Csajok! Tényleg ennyire vonzó ez a srác?
Ő az: [link]
Egy YouTube videó alatt a kommentben egy csaj annyira áradozott róla, hogy a monitorom is majdnem nedves lett tőle. :D
De szerintem a kék szemén kívül semmi extra, meg szerintem kifejezetten bárgyú tekintete van. Ha valaki felajánlaná nekem, hogy lehetek egy jóképű pasi, akkor ezerszer inkább ezt választanám: [link]
Magyarázzátok már meg nekem mi olyan szexi benne? Mert én is fel tudom venni ezt a "titokzatos", érzelgős, hunyorgós ábrázatot, talán még lehet több sikerem is lenne a csajoknál, mint most.
Na. Az első fiúka a tipikusan modell srác. Erős arc csontozat szúrós tekintet, sejtelmes kisugárzás, természetesen divatos szponzor cuccok. A fiatal csajoknak az ég világon nem kell ennél több.
Persze korral azért a csajok ebből kinőnek jöhetnek az igazi pasik. A második beam, jó csávó. 😉
Juj....számomra konkrétan nagyon taszító
A második képen lévő pasi viszont nyugodtan bekopoghat, nem dobom ki 😂
A kettő nem összehasonlítható.
Az 1. képen egy kisfiú van.
A 2. képen pedig egy felnőtt férfi.
Egyébként az 1. fiú sem rossz, helyes, csak a legtöbb képen borzalmas a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!