Mit gondoltok a tetovált emberekről? Manapság már az a ritka, akin nincsen tetoválás.
Figyelt kérdés
Pár éve, évtizede még elég ritka volt szerintem. Most meg már rengeteg fiatalon (14-15 évesen) ott virít a tetkó. És tényleg minden korosztályban,mindkét nemben egyre több tetovált ember van.
Mit gondoltok róluk?Van bármilyen előítéletetek?
az én véleményem az,hogy egyes minták egyes testrészeken tényleg jól tudnak kinézni. de sokan annyira igénytelenek,hagyják kikopni a mintát, úgy meg kb hányinger kinézete van. de nekem többségében tetszenek másokon, nincsenek előítéleteim.
2016. júl. 4. 08:05
21/21 anonim válasza:
Nekem is van tetkóm. Nem megy szám szerintem, ha van belőle egy vagy kettő, de aki már túlzásba viszi és az egész testét az borítja az úgy néz ki, mintha összegraffitizték volna. Nincs előítéletem, de nekem nem tetszik, ha valakinek az egész testét firkák borítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!