Szerintetek milyen ember az aki saját magára tetováltatja a keresztnevét?
Figyelt kérdés
szerintem egy önimádó ego majom2016. febr. 1. 21:25
3/10 anonim válasza:
Vicces, nekem bejön, mert senkin nem láttam ilyet. Neves nyakláncot is hordanak, akkor miért ne tetováltathatná magára? Mondjuk én nem csinálnám meg, de vicces.
4/10 A kérdező kommentje:
persze hogy nem csinálnád mert nem vagy egos. Hát szerintem nem annyira vicces, mert úgy gondolom az illető önimádó. Persze mindenki máshogy gondolja
2016. febr. 1. 21:46
5/10 anonim válasza:
Job nem jutott eszébe ami jeĺemző rá, a tetkó meg menő, úgyhogy...... ettől még nem biztps h egós, lehet csak hülye. Akárhogy is, sajnállak, hogy ezért kellett feltenned az évszázad kérdését. Ne is törődj vele szerintem.
6/10 anonim válasza:
Magában bízhat a legjobban. Felesége elhagyhatja, kutyája meghalhat, gyerekeivel lehet rossz a kapcsolata.
Bár ha ennyire nincs ötlete talán tényleg nem kéne.
7/10 anonim válasza:
Mondanám azt, hogy nárcisztikus hajlamai vannak.
De ha belegondolok, nekem volt egy nyakláncom, aminek a medálja a keresztnevem első betűje volt. Persze hordtam is, és ez tök természetes, más is visel ilyet, vannak ilyen kulcstartók meg egyéb kiegészítők is. Akkor ezek szerint mindenki egós egy kicsit.
8/10 A kérdező kommentje:
azért a kezdőbetű kicsit más. Neki teljesen ki van írva a neve nagy lóbetűkkel és ez még csak nem is nyaklánc, amit aztán levehet. Az örökre ott marad
2016. febr. 2. 22:05
9/10 anonim válasza:
Nem lehet valami jó memóriája XD
10/10 anonim válasza:
Mi a bánat az az "egós"? Talán egoista, nem?
Nemtudom milyen ember, ezt azért egy tetoválásból nehezen lehet megítélni. Intelligens ember nem ez alapján alkot véleményt másokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!