Mit gondoltok a tetovált emberekről? Manapság már az a ritka, akin nincsen tetoválás.
Pár éve, évtizede még elég ritka volt szerintem. Most meg már rengeteg fiatalon (14-15 évesen) ott virít a tetkó. És tényleg minden korosztályban,mindkét nemben egyre több tetovált ember van.
Mit gondoltok róluk?Van bármilyen előítéletetek?
az én véleményem az,hogy egyes minták egyes testrészeken tényleg jól tudnak kinézni. de sokan annyira igénytelenek,hagyják kikopni a mintát, úgy meg kb hányinger kinézete van. de nekem többségében tetszenek másokon, nincsenek előítéleteim.
#6, "99% feltűnési viszketekségben szenved"
Ez egyáltalán nem igaz.
Szerintem szép ha igényes...és nem az első putriban varrat valaki a google képek közül valamit.
Én is akarok majd, de nem akárhol fogom csináltatni...igen sokba fog kerülni de szerintem ez egy olyan dolog amin TILOS garasoskodni.
"nem gondolnak arra, milyen gáz lesz a bőrük öregkorukban....."
Milyen? Ugyanolyan ráncos és löttyedt, mint egy nem tetováltnak.
Sose fogom megérteni, hogy mit foglalkoznak ennyit a tetováltakkal. Akinek nem tetszik ne nézze. Most a tetováltak is kezdjék el "fikázni" a tetoválás nélkülieket? :D
Nekem is van. Édesapám emlékére csináltattam, nagyon szoros kapcsolatunk volt.
És szerintem túlzás, hogy a tetováltak 99%-a nem gondolkozik és mindenféle hülyeséget varrat. Lehet, hogy egy kívülallónak egy "firka" vagy gagyi minta; de az a viselőjének jelent valamit. Persze vannak divat tetoválások, de ott meg is lehet nézni a korosztályt ;)
N26
"Sose fogom megérteni, hogy mit foglalkoznak ennyit a tetováltakkal."
Nem foglalkoznak sokat szerintem.
Egyébként az én véleményem is az, hogy kicsit olyan vicc már ez az egész, mert tényleg minden bohócnak van és ráadásul gagyik.
Környezetemben a tetoválások nagyrésze divatból került oda, ahová.
Ugye a jó öreg nonfiguratív, kínai jelek, maori, violin meg a többi marhaság.
Akkor a halálfej, a lángoló indiánfej meg a többi.
Aztán vannak a rokoni kapcsolatokat kirakatba rakók, akik meg akarják mutatni, hogy ők aztán mennyire tele vannak szeretettel(lányom arcképe, neve stb).
Vagy épp sajnálkozást szeretnének(kedvencem az az ismerős, akinek fel van téve a bátyja neve, mert fiatalon meghalt, az persze nem számít, hogy soha nem ismerte, de ugye ez így menő:D)
Aztán a művészi vénával rendelkezők(akik egyébként segg hülyék), mert ez azt jelképezi, hogy bla bla bla:D
Ennek köszönhetően, mert ők is nagyon meg akarják mutatni, szinte minden Facebook képen úgy állnak, hogy ennek látszódnia kell, ha más nem feltűrjük a pólót, nadrágszárát:D
Aztán van PÁR kivétel, akire azt tudom mondani, hogy na igen.
Kellően intelligens elme, jól kiválasztott kép, igényes munka és ezt az egészet helyén is tudja kezelni(tehát nem tárja mindenáron mindenki elé, aztán mikor rákérdeznek, akkor nem kezd el háborogni, mint egy idióta).
Semmi. Elég unintelligens felfogásnak tartom, hogy valaki szerint csak az minősül "tolerálható" tetoválásnak, ami mögött valami trauma húzódik meg lol. Baromság. Semmi különbség nincs a "gyerekkoromban rossz sorsom volt és felvarrattam magamra egy papagájt ennek jeleként" meg a "hát, megtetszett a minta, volt rá pénzem, jól is áll, úgyhogy itt van" tetoválások között :D
Én egyedül azt utálom, mikor valami fehér fenekű arrogáns baltök kitalálja, hogy neki tribal tattoo kell, mert az menő. Ha valaki nem az adott kultúrának a tagja, hanyagolja az arra jellemző tetoválást, és varrasson magára téliszalámit vagy pálinkát, ha annyira baromira kulturális akar lenni.
Nekem van több tetoválásom is, egyiket sem bántam meg, van, amelyiken sokat gondolkoztam, van, amelyiket hirtelen felindulásból csináltattam, van, ami emlékként van rajtam, van, ami meg csak szimplán azért, mert tetszik. Egyiket sem bántam meg, mindegyiket egyformán szeretem, és hordom szeretettel :D Mindegyik szépen van megcsinálva, jó helyen csináltattam őket, nekem tetszenek, minden ki más meg nyalhat sót :D
Vannak akik úgymond hülyeségeket tetováltatnak magukra,ami épp divat,de ezzel úgy vagyok hogy az ő dolga,azt csinál amit akar.
Viszont a rendes,jelentőséggel rendelkező tetovált emberekkel semmi bajom,sőt.
Én is szeretnék,de egyelőre még várok,nem nagyon van olyan dolog ami nagy jelentőséggel bír számomra.
Engem nem érdekel,de ha már minden héten megkérdezi valaki a tetkós témát:
Feltűnési viszketegség,az egyik pr0li szokás a tetkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!