Egy nárcisztikus tudja magáról, hogy az?
Figyelt kérdés
Nem az extrém erős siker, pénz, csillogás típusú emberre gondolok, hanem az enyhébb, csak baráti környezetében nárcisztikus viselkedést eljátszó hétköznapi lányra gondolok. évek óta nem vagyunk jóban, nem tudom eldönteni, hogy felkeressem-e
ki lehet ezt egyébként 'nőni'?
22/L
2016. júl. 4. 02:30
1/2 anonim válasza:
Szerintem szo szerint, hogy tudják-e magukról azt nem gondolnám, csak éreznék, hogy valami nincs rendben.
Amugy én nem kersnék fel olyat akivel évekota nem vagyok jobban:D Ha csak nem tényleg fontos pl.: Bocsánatott kell kérni valamiért, nálam maradt ami az övé...
2/2 anonim válasza:
Narcisztikus vagyok, es tudom magamrol igen. Felismerem a mintatatot, cselekedeteim mogott levo motivaciot. Sokszor csak utolag, vagy azonnal jobb esetben. Mondjuk en diagnosztizalva vagyok es jarok pszichoterapiaba, lehet igy konyebb a “felismeres”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!