Van itt aki skizofrén vagy az ismeretségi körében van olyan, szerintetek kellene aggódnom, egyáltalán aki skizofrén az sejtheti magáról, bővebben lent?
Általános, hogy a szkizofrénnek nincs betegségtudata.
A félelmeid viszont kezelésre szorulnának. Nézd meg a mellékelt videót, hogy megismerd a félelmek - fóbiák mechanizmusát
https://www.youtube.com/watch?v=vzGIQczkwwo
Helyes lenne keresned egy mélylélektani módszerekkel (KIP, ego-state, regresszió, stb.) kezelő terapeutát.
Pszichiátriai kezelés alatt állok 20 éve. A probléma az, hogy egy kisebb depivel kerültem az orvosok kezére, most, 40 évesen túl vagyok 35! féle antidepin, 5 féle antipszichotikumon, nyugtatóktól függő vagyok, és volt egy 10 alkalmas elektrosokk is. Ugyan ilyen érzések kavarognak bennem, néha a késeket a férjemmel elvitetem itthonról, annyira félek. Mindezek a gyógyszeres kezelések UTÁN jöttek. Borderline vagyok. Nem volt betegségtudatom, a környezetem normálisnak tartott, kivéve azokat akiknek érdekükben állt, hogy le legyek tompítva.
Látszik, hogy van baj a fejedben, de igazán jó tanácsom nincs. Okulásul írtam a történetem.
Teljesen en.
En azt szoktam altalaban halucinalni, hogy valaki hozzam er, vagy megdob valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!