Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, akinek az...

Van itt olyan, akinek az ismeretségi vagy családi körében fordult elő öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Mik voltak az előjelei, ha voltak egyáltalán? viselkedésbeli változások, beszélt-e róla, érte-e valami tragédia, betegség stb?
2016. ápr. 16. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ismerősöm apja öngyilkos lett. A fia kb. 28 éves volt akkor, akinek az volt a szokása hogy lelkileg gyötört másokat. Akkor még nem tudtam hogy a saját apjával is azt teszi. Akkor vallotta be amikor már megtörtént a baj.
2016. ápr. 16. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Voltak előjelei,amit nem vettünk komolyan,illetve nem is akartunk,mert azt hittük semmi komoly,csak figyelemhiány...

Viselkedésbeli problémák nem voltak,viszonylag vidám is volt.

Igen beszélt róla,de mint mondtam ezt sem vettük komolyan,meg is lett a baj. Széttép az önvád azóta is..:(

Nem érte tragédia,illetve mi nem tudunk róla.

Betegség se,egyedül fejben voltak problémák,most már belátjuk..

Miért kérdezed?

2016. ápr. 16. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem két rokonom is próbálkozott vele, mind a ketten túlélték szerencsére. Nem sokat tudok róluk. Az egyik rokon messze lakik, és azért nem tudok róla semmit; a másik rokon pedig jóval azelőtt próbálkozott, hogy éltem volna.

De ezeket csak később tudtam meg.

A legelső öngyilkossággal kapcsolatos tapasztalatom az volt, hogy egy álmomban egy fiú meg akart halni, mert rákos volt, és nem akart szenvedni.

2016. ápr. 18. 00:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. az illeto hozzatartozom volt. 19 evesen leugrott a 6. emeletrol es azonnal meghalt.
2017. márc. 30. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!