LuckeY-t vagy UNFIELD-et szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Melyik?Miért?2016. júl. 1. 17:44
3/24 anonim válasza:
Mindkettejüket alpárinak és erőltetettnek érzem. Kinek nem inge, ne vegye magára; saját vélemény.
4/24 anonim válasza:
egyiket se szeretem, mivel nem vagyok b**zi.
6/24 anonim válasza:
Mindkettőt rühellem. Ezek csak divatvideósok, mit esztek rajtuk?
7/24 anonim válasza:
Ismerem mind 2 munkàssàgàt, ès azt kell mondanom nèha mind 2 nagyon irritàlò ( abbol a szempontbòl hogy semmi egyènisèg , semmi mèly tartalom , minden egyes vidi ötletet ùjra és ùjragyártanak, nevezzük őket "mainstreem videosoknak" ami szerintem ugyanaz mintha a tv2 , vagy rtl műsorait nèznèd , annyi h a youtuben" a jò oldaluk persze h nèmelyik vidi vicces , ugyanùgy kikapcsol mint a tv. Ha mindenkèppen vàlasztanom kell a 2 videos közül akkor inkàbb LuckeY, nem tudom h Undield jàtsza e magát néha , dr nekem ez jön le rolla ez az èn vèlemènyem nekem ez jön le . Luckey egyszeruen szimpatikusabb.
10/24 anonim válasza:
unfield-ot nagyon szeretem szóval undield
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!