Szerintetek egy ember megérzi ha róla beszélnek?
engem is sokszor beszélnek ki...
A melkas bizsergés/meleg szét áradás lehet egy érzés?
Engem is sokszor beszél ki pár osztálytársam, próbálok olyankor nem odafigyelni rájuk, de nem megy..Régebben is sokan utáltak az osztályból, meg én voltam az elsődleges céltábla, szóval lehet, azóta valahogy tudat alatt mindig azt figyelem, ki beszél rólam meg ki nem. Ha valakit hallok pl. az utcán a közelemben röhögni, egyből rossz érzésem lesz, mert azt hiszem, biztos rajtam röhög..Szóval igen, valószinűleg ezért is "érzem meg", ha beszélnek rólam, mert egyből mindenkiről azt feltételezem, hogy engem beszél ki épp.
Hát amúgy elég szar érzés, nekem ilyenkor az szokott lenni, hogy épp mondjuk csinálok valamit, beszélgetek valamelyik barátnőmmel vagy ilyesmi, de persze a fél fülemmel kicsit hallgatózok is, hogy a többiek miről beszélnek és mikor hallok valamit, ami aggodalomra adhat okot (egy negativ jelző, vagy egy "úristen" féle megszólalás vagy egy nevetés), egyből magamba zuhanok, hogy úristen, biztos rólam van szó és tovább hallgatom és közben egyre biztosabb leszek abban, hogy én vagyok a téma, aztán rájövök, hogy le kéne szarnom őket, akik ezzel vannak elfoglalva, hogy engem tárgyaljanak ki, de hiába próbálok minden erőmmel arra a dologra vagy személyre összpontositani, amire előtte, nem megy és egyre hangosabban hallom a kibeszélőket és már minden mást elnyom a hangjuk, mintha csak ők meg én lennénk a teremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!