Ismersz olyan embereket, akik nem beszélnek ki másokat? Azt tapasztalom, alig van ilyen ember, sokan még a párjukat is kiszokták.
Az, hogy például van egy problémás ügyünk egy személlyel, amit tanácskérés szintjén megbeszélünk egy harmadikkal- természetesen szigorúan azután, hogy az illetővel megpróbáltuk orvosolni a helyzetet, és nyilván a további félreértések elkerülése miatt olyantól kérünk véleményt, aki nem ismeri az illetőt személyesen- az még nem bűn. Amikor direkt bántási célzattal teregetjük ki a másik dolgait... az már igen. Én inkább azt tartom etikátlannak, ha akár csak gondatlanságból is,de úgy, olyan helyen beszélünk ki valakit, hogy az illető meghallhatja... Mert valóban ne áltassuk magunkat, az emberek igenis szeretik kibeszélni egymást.
Én azért igyekszem diszkrét lenni, nyilván a barátok és családtagok esetében ez teljesen természetes, de az a párjaimat hajlamos vagyok kibeszélni. De arra itt is vigyázok, hogy ne jusson vissza a fülükbe :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!