Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismersz olyan embereket, akik...

Ismersz olyan embereket, akik nem beszélnek ki másokat? Azt tapasztalom, alig van ilyen ember, sokan még a párjukat is kiszokták.

Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Magamat ismerem:D
2016. jan. 8. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is magamat. :D Meg a páromat.:)
2016. jan. 8. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Néhányszor már biztosan megesett életem során, de nem jellemző, nem vagyok egy pletykázó típus, mindenkiben próbálom meglátni a jót. Próbálok az "Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak" elv szerint élni és cselekedni ez alapján nekem sem esne jól, ha kibeszélnének.
2016. jan. 8. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak a hozzám közelállókat, barátaimat nem beszélem ki. De szerintem ezzel mindenki így van.
2016. jan. 8. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
2 ilyen embert ismerek.
2016. jan. 9. 00:36
 6/6 Mcgalagony17 ***** válasza:

Az, hogy például van egy problémás ügyünk egy személlyel, amit tanácskérés szintjén megbeszélünk egy harmadikkal- természetesen szigorúan azután, hogy az illetővel megpróbáltuk orvosolni a helyzetet, és nyilván a további félreértések elkerülése miatt olyantól kérünk véleményt, aki nem ismeri az illetőt személyesen- az még nem bűn. Amikor direkt bántási célzattal teregetjük ki a másik dolgait... az már igen. Én inkább azt tartom etikátlannak, ha akár csak gondatlanságból is,de úgy, olyan helyen beszélünk ki valakit, hogy az illető meghallhatja... Mert valóban ne áltassuk magunkat, az emberek igenis szeretik kibeszélni egymást.

Én azért igyekszem diszkrét lenni, nyilván a barátok és családtagok esetében ez teljesen természetes, de az a párjaimat hajlamos vagyok kibeszélni. De arra itt is vigyázok, hogy ne jusson vissza a fülükbe :)

22/N

2016. jan. 14. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!