Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért olvasnak szelektív...

Sokan miért olvasnak szelektíven? Miért nem értik meg, amit az ember leír?

Figyelt kérdés
Feltesz az ember egy kérdést, erre sokan normálisan reagálnak, de mindig van pár ember, aki meg sem érti mi a lényege az egésznek, mégis odaír, amivel elárulja hogy fel sem fogta mi a kérdés. Ennyire nem tud az emberek egy bizonyos része megérteni egy értelmes magyar mondatot?

2014. júl. 1. 07:19
 1/9 anonim ***** válasza:
rossz a kérdés,rosszul van föltéve,nem egyértelmű,hogy mit szeretne megtudni,stb,
2014. júl. 1. 07:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy ez egy anonim oldal, mindkét részről vannak sötét emberek. Vannak akik a kérdést se értik, de van hogy a kérdezők is olyat írnak ki, hogy 5x olvasva sem jövök rá mit is akar.
2014. júl. 1. 07:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Az olyan kérdésnél aláírom, hogy nem értik meg. Viszont sokszor látok olyat, hogy a kérdés teljesen jó, értelmes, a válaszokból is látszik hogy a többség megértette, hiszen ahhoz kapcsolódóan válaszol, de 1-2 mindig akad, aki nem fogja fel. Kérdezem én: aki nem tud olvasni, illetve nem tud értve olvasni, minek generál feszültséget azzal, hogy nyíltan vállalja, hogy nem képes felfogni azt, amit a többi igen? Ők vallják azt az elvet tudat alatt, hogy éljen a funkcionális analfabétizmus!
2014. júl. 1. 07:51
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

ez az oldal semmiben nem különbözik egy kétforintos napilaptól

ember átlapozza, b@ssza is a kukába

valljuk be, azért nem világrengető kérdésekre kell itt válaszolnunk, hanem főleg ökörségekre

2014. júl. 1. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
6%
Drága kérdező! Én a hülye kérdésekért fizikális büntetést szabnék ki. Mondjuk 50 fekvőtámasz. Nagyon sokan megerősödnének így. pl. te is.
2014. júl. 1. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
A rosszul feltett kérdésnél és az értelmes kérdésre adott hülye válasznál van egy rosszabb, amikor a kérdező nem is kérdést tesz fel, hanem véleményt nyilvánít, és megerősítést vár. Ilyen ez a kérdés is.
2014. júl. 1. 08:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Elég sok mentális problémával küszködő emberke van itt, és szinte nem is kell nekik feltenni a kérdést, már a plafonon vannak. Ha nem azért, ha igen, akkor meg azért.

Én mindenképp csak úgy engednék ide regisztrálni valakit válaszadónak, ha egy komolyabb teszten keresztülrágta magát.

Mert azt eléggé viccesnek tartom, mint minap is, hogy egy családos, 3 gyerkőcös érettebb nő komolyabb, a családját érintő kérdésre egy 17 éves ubulka adott választ, példálózva a tuningolt Audijával.

Nem teljesen normális így ez az oldal ahogy van, komolyabban kellene szerkesztgetni, mert vicc, amilyen ingerült, idegbajos válaszok érkeznek néha nem kicsit beteg emberektől.

2014. júl. 1. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
PISA mérésekből kiderült, hogy a magyar tanulók egy részének nem jó a szövegértelmezési képessége. Egyébként meg tényleg sok olyan kérdés is van, ami hogy is mondjam, nem túl érthető vagy értelmes.
2014. júl. 1. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Igaz, én utoljára ezen a kérdésen akadtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
2014. júl. 1. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!