Hirtelen érzelmes lettem?
19eves vagyok, es eddig egy olyan ember voltam, akit aztan az eg vilagon semmivel nem lehetett megserteni, nem sirtam kb 7eves korom ota. Kb ugy neztem mindenkire mint egy husver humanoid eloleny... meghalt meghalt...
Vigasztalas, sajnalas, szomorusag, erzelmesseg, szerelem minden hianyzott belolem. Zongorazok is es a zenei atelesem 0.
19. eletevemre talalkoztam egy lannyal aki csak 2honapra van itt, es felig a baratnom. O annyi erzelmet kihozott belolem, amiota megismertem, hogy teljesen megvaltoztam.. Erzekeny lettem, kepes vagyok egy filmnel elerzekenyulni, attudom elni a zenet amit jatszok, fogalalkozom az emberekkel, es aggodok mindenki miatt.
Megolelem a barataimat stb...
Mi tortent velem? mi hianyzott belolem? hogy lehet ekkorat valtozni egy par nap alatt? kicsit idegesit, hogy ilyen erzelmes vagyok most...
Hiányzott a szeretet belőled. Eddig olyan voltál, mint akinek fibrillált volna a szíved és a lány életet lehelt belé (szerintem szerelmes is lettél bele, csak még magadnak sem tudtad bevallani, vagy fel sem ismerted a dolgot).
A lényeg a lényeg, hogy teljesebb lett az életed és ennek inkább örülni kellene, nem bosszankodni miatta, mert attól nem leszel se erősebb, se férfiasabb, hogy nincsenek érzelmeid, sőt ez az egész idegeskedés inkább félelemre utal, ami megint csak nem túl előnyös, már ha ilyen dolgok járnak a fejedben.
Hát pont ez az, az emberek azért szerettek mert bunkó, sznob, érzéketlen voltam, és megmondtam amit gondoltam.. nem érdekelt, hogy sértő vagy nem :D
És ez a lány pont ebbe az énembe szeretett bele, az elérhetetlenség bűvölte.. Errefel teljesen megváltoztam, és szerintem már kicsit idegesiti őt is a sok aggodásom.
De összességében jobban érzem magam most.
haha:D jot rohogtem.. en is ilyesmi voltam. Ha dolgozatra nem készültem képes voltam irni egy 2 oldalas fogalmazás arról, hogy miért nem kérszültem :D
(véletlenül nem SZ.B. vagy? az irasod egy az egyben az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!