Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hirtelen érzelmes lettem?

Hirtelen érzelmes lettem?

Figyelt kérdés

19eves vagyok, es eddig egy olyan ember voltam, akit aztan az eg vilagon semmivel nem lehetett megserteni, nem sirtam kb 7eves korom ota. Kb ugy neztem mindenkire mint egy husver humanoid eloleny... meghalt meghalt...

Vigasztalas, sajnalas, szomorusag, erzelmesseg, szerelem minden hianyzott belolem. Zongorazok is es a zenei atelesem 0.

19. eletevemre talalkoztam egy lannyal aki csak 2honapra van itt, es felig a baratnom. O annyi erzelmet kihozott belolem, amiota megismertem, hogy teljesen megvaltoztam.. Erzekeny lettem, kepes vagyok egy filmnel elerzekenyulni, attudom elni a zenet amit jatszok, fogalalkozom az emberekkel, es aggodok mindenki miatt.

Megolelem a barataimat stb...

Mi tortent velem? mi hianyzott belolem? hogy lehet ekkorat valtozni egy par nap alatt? kicsit idegesit, hogy ilyen erzelmes vagyok most...

2014. jún. 30. 09:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9 Nem vagyok szabolcsi, mert gondolom arra gondoltál? De ki tudja lehet, hogy ott is vannak rokonaim. Én soha nem voltam érzelgős valószínűleg nem is leszek nem változnék meg senki kedvéért komolyan szégyellném, ha hirtelen érzelgős lennék megvan a véleményem az ilyen emberek iránt engem konkrétan idegesít, mikor valaki előttem érzelgősködik pláne egy férfi nagyon rossz szokás. Az ilyen emberekben nincsen tartás gondolhatod, ha így reagálnak egy esetleges párkapcsolatra mi lesz később? Innen már egyenes út vezet a papucskodás felé. :D
2014. jún. 30. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, itt tényleg vannak érzéketlen bunkók. Mi az, hogy aki érzelgős, abban nincs tartás? Milyen s*r szöveg ez? Mindenkinek szüksége arra, hogy valakinek elmondja, ha valami bántja, hogy valakihez hozzábújhasson, hogy valaki szeresse. Nyilván vannak olyanok, akiknek nem, mert érzéketlenek, de az emberek 95%-ának igen. Sosem fogom megérteni azt, hogy valakinek hogy nem okozhat örömet az, hogy szeretik, és hogy kimondhatja a varázsszót: szeretlek. Nem szeretnék ilyen ember lenni, én intenzíven meg akarom élni az érzéseimet.
2014. júl. 1. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
:)
2014. júl. 1. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!