Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is sok a kétszínű...

Szerintetek is sok a kétszínű ember a mai világban?

Figyelt kérdés
Igaz én még csak 15éves vagyok,de egyre több ilyen emberrel talàlkozok. :/
2014. jún. 30. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
szegényem :( biztosan nagyot csalódtál a világban. nem minden mézespuszi barátom. igen. egyre többen vannak.....és érzem ahogy erejük is növekszik!
2014. jún. 30. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, vannak itt még felszínes, ostoba és nagyképű emberek is. Sajnos ők vannak többen, normálisnak lenni már úgy látszik nem "trendi". De csak kitartás.
2014. jún. 30. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Erről egy nagyszerű idézet jutott az eszembe.:

"Sok ember olyan, mint a kaméleon: tetszéseként válthat színt. Sok olyan, mint a vitorla: magában mozdulatlanul áll, de minden támadó szélnek enged, s annak változásaként változtatja irányait, most éjszak, majd dél felé. Sok ember eszközzé tétetik, mert egyébre nem való. Sok eszközzé teszi magát, hogy saját céljait elérje."

És igen,sok kétszínű ember él a mai világban,de számokat nem ismerek,így nem tudhatom régebben mennyien voltak.

2014. jún. 30. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Eddig is sok volt (meg régen is, a nagy számok törvénye miatt), csak most vetted észre...
2014. jún. 30. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Én még nem is láttam 2 színű embert soha.Hol látni ilyet? Az állatkertben esetleg?!?!
2014. jún. 30. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Vicces ;)
2014. jún. 30. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
vannak igen nem is kevesen, de nem kell velük foglalkozni.nem új keletű dolog ez.
2014. jún. 30. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk Most pár honapja jöt egy Eszti nevü csaj a szociba mert a másik májusba szül. nekem nemtetszik ez az új csaj nagyon kétszinünek tartom azt szokta írni nekem a facebookon semmit se mondjak mert azon csámgognak. aíról nembeszél megkéne gondolni mit mond az ember ? inkább örülne van munkahelye ja azelöt a városunk melleti fürdövárosba volt egy pizzériába gondolom ott megutálták. Ugyan mért jött volna egy jól füzetö helyröl pont a szociba ? D
2015. ápr. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!