Minden ember kétszinű? Miért?
Figyelt kérdés
a szemedbe kedveskednek, hátad mögött kigúnyolnak2012. máj. 18. 18:21
1/7 anonim válasza:
Mint ahogy minden ember barnaszemű...
2/7 anonim válasza:
Hát, sok helyen ezt hívják már ,,jómodor"-nak
3/7 anonim válasza:
Nem minden ember kétszínű, de sok ilyen is van. Száz százalékosan őszinte ember meg nem létezik. Mindenki hazudik valamiben, vagy eltitkol valamit. Pl. nem akar megbántani vele, vagy nem meri a szemedbe mondani, a hátad mögött pedig könnyebb. Néhányan jópofiznak, hogy lásd, milyen jófejek, aztán ha elfordulsz, másnak már az ellenkezőjét mondják. Ráadásul ritkán kifizetődő őszintének lenni, nem mindeki díjazza. (Vagy csak rosszul csinálom.)
4/7 anonim válasza:
Nem. Sőt, igazából nincs sok kétszínű ember. És szerencsére ők is egy csoportba tömörülnek általában :)
5/7 anonim válasza:
Én ismerek jó sok kétszínű embert! Némelyik annyira profi, hogy 1-2 ember kivételével mindenki elhiszi róluk, hogy az égiek küldték őket azért, hogy a világot jobbá tegyék...
De szerencsére ismerek jó sok egyszínű embert s, akiket nagyon szeretek. :)
6/7 anonim válasza:
Az embereknek sokféle fajtájával találkoztam már, csak olyannal nem mint én :D a NORMÁLISSAL!
7/7 Vree válasza:
Ezért kell kedvesnek lenni azokkal, akik szembe gúnyolnak, mert lehet hogy a hátad mögött jókat mondanak rólad. :D
Egyébként tipikus hülye kérdés. Ha csak egyfajta emberrel találkozol, gondolj arra mi lehet benned ami őket vonzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!