Milyen embernek számítok, ha nem szeretem a tömeghelyeket?
Figyelt kérdés
diszkó, fesztiválok, bál, kocsma, játékterem
Szabadidőmben csendesebb, kultúráltabb helyeket szeretem.
32/F
2014. jún. 28. 13:05
2/19 anonim válasza:
Semmilyennek. Ez is a személyiséged egy része. Nincs mindennek neve.
3/19 piriiiiii válasza:
Olyan embernek, aki nem szereti a tömeghelyeket. Miért, mit vártál?
4/19 anonim válasza:
Introvertált vagy kultúrsznob. (Utóbbi azért, mert feltételezed, hogy ahol sokan vannak, az már nem annyira kultúrált hely.) Vagy mindkettő.
5/19 anonim válasza:
Tömegiszonyos,visszahúzódó,csendes,ez rendben is van,sokan vannak ,akik hasonló személyiségűek,de mégis mit értessz kultúráltabb hely alatt?
Éjszaka egy tornateremben,ott nincsenek tényleg sokan...
6/19 piriiiiii válasza:
Amúgy meg KULTURÁLT, és nem kultÚrált.
7/19 anonim válasza:
ma 13:27: Jogos. Zavaró, mert a kultúra hosszú "ú". Ez a szó is át fog alakulni egyszer szerintem.
8/19 piriiiiii válasza:
Ja, nem csak Neked írtam, hanem úgy mindenkinek, mert mindenki eltévesztette. :D Ez egy jó szó amúgy, remélem, ilyen marad örökké.
Mert az, aki azt írja, kultúrált, mennyire lehet kulturált? :D (és ez nem célzás)
9/19 anonim válasza:
ma 13:35: Én pl. közepesen, ha már felvetődött a kérdés. A magas kultúra kicsit magas, de szeretek olvasni, művelődni, gondolkodni, sok minden érdekel.
10/19 piriiiiii válasza:
Hát, törekedj a magasra. :) A tökéletességre való törekvés már magában hordozza a tökéletességet. Egyébként meg én imádjam bármennyire is a művelődést és a hasonló jó dolgokat, nem ettől lesz valaki nagy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!