Miért nem zavarja egyes embereket a saját igénytelenségük, amikor még a környezetük is szóváteszi ezt?
Van egy kolléganőm, aki 36 éves. Nem túlzok, iszonyat igénytelen, büdös áporodott szaga van. Én nem régóta dolgozok ezen a helyen, és nemrég szembesültem azzal a jelenettel, amikor a főnök dühösen hazatessékelte a nőt, hogy fürödjön már meg végre, mert bűzlik tőle az egész épület, és a kollégák is helyeseltek. A nő felcsapott orral hazament, majd visszajött úgy, hogy megfürdött valamennyire, de még mindig érezhető volt rajta minden. Aztán ismét hanyagolta a fürdés,t később meg hozott magával valami erős spray-t, és azt fújogatta magára, a büdösre.
Másik kollégám elmondta, hogy már többször hazaküldték a nőt fürdeni.
Én ledöbbentem. Ha engem hazaküldenének úgy, hogy mindenki megmondja, hogy micsoda igénytelen vagyok meg büdös, nekem leégne a bőr a képemről szégyenemben, és tuti nem mennék vissza dolgozni arra a helyre többet, elsüllyednék szégyenemben. De ezt a nőt egyszerűen nem érdekli. Nincs semmilyen betegsége, a ruhája is merő retek. Nem tudom miért nem rúgják ki, már ha ez indok lehet a kirúgásra.
Nem akarok belegondolni, hogy milyen szaga lesz, ha utoléri a havi dolog.
De apám egyik munkatársa is ilyen. Sosem mos lábat, így olyan orrfacsaróan erős és csípős lábszaga van, hogy a cipőn átüt. Apám mesélte, hogy neki is mondták már, hogy fürödjön meg normálisan, mert a légy megdöglik mellette, őt nem érdekli. Később meg panaszkodik, hogy milyen bunkók vele az emberek, hogy őt nem hívják meg sehova, stb.
Miért?
Miért ilyen igénytelen valaki? Lehet, hogy ő már nem érzi a szagot, de ha szólnak neki, akkor miért nem kapnak észbe? Hogy lehet az, hogy őket ennyire nem zavarja ez az egész?
Nektek van tapasztalatotok ilyen igénytelen és gusztustalan emberekkel?
Hála Istennek nálunk a családban nincs ilyen.
nyilván nem tudta fizetni a számlákat nincs se víz se tüsfürdő
mert hogy nincs pénze
ördögi kör
pár hónap munka nélküliség aztán ha szerzel valami melót megint kirugnak mert több hoanpnyi bér mire újra emberi modon élhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!