Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, amikor...

Mit gondoltok arról, amikor valaki művészként oldalt csinál magának Facebookon?

Figyelt kérdés

Olyasvalaki, aki foglalkozik egy adott művészeti ággal, de nem ismert különösebben, viszont elismert adott körben?

És arról, ha valaki teljesen amatőr?

2016. jún. 18. 09:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van az a szint, amikor már érdemes csinálni. Én pl. festek és pár éve csináltam oldalt is, mert így könnyebb megtalálni és ha valaki rendelni szeretne, akkor sokkal könnyebben felveheti velem a kapcsolatot.
2016. jún. 20. 00:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Nem arra gondoltam, hogy minden versemet megosztom, mert az nem biztos hogy, ha valahol publikálva van, nem örülnek neki. De pl. megosztom, hol elérhető, vagy a netes forrásokat rögtön linkelem is stb., esetleg megosztok gondolatokat az irodalomról, írásról.
2016. jún. 20. 11:19
 13/13 A kérdező kommentje:
*nem biztos, hogy jó, ha közben publikálva is van
2016. jún. 20. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!