Férfiak mit gondolnátok, ha tőletek jóval fiatalabb lány megjelölne titeket ismerősnek facebookon, akivel csak látásból ismeritek egymást?
Figyelt kérdés
Vajon akarhat valamit a csaj,vagy csak úgy megjelölt,kit gondolnátok?2016. máj. 12. 12:58
1/15 A kérdező kommentje:
*mit
2016. máj. 12. 13:01
2/15 anonim válasza:
Én azt, hogy a férfi ne gondolkozzon kislányok visszajelölésén, élje a felnőtt életét.
3/15 anonim válasza:
Nagyon nem izgat senkit szerintem, ismer látásból bejelolt.. a fiatal lányok meg összevissza jelölnek mindenkit, akit látták, vagy nem látták, csak hogy sok ismerosuk legyen.
4/15 anonim válasza:
Nem vagyok pedofil. Vissza se jelölném. Egyébként sem a fészbukon kell élni az életedet ilyen idősen.
5/15 anonim válasza:
Letiltanám. :D
Nem vagyok pedofil és nem érdekelnek a kislányok.
6/15 A kérdező kommentje:
Félreértés történt,nem kislányról van szó,hanem fiatalabb nőről(nem tizenévesről)
2016. máj. 12. 13:07
7/15 anonim válasza:
Az már más akkor. :)
Akkor lehet, hogy visszajelölném ha nekem is szimpatikus a lány. ;)
8/15 anonim válasza:
megtudakolnám mit szeretne, és elvenném a kedvét mindentől, ami több, mint barátkozás,mert van párom.
9/15 anonim válasza:
Elfér a többi ismerős között. Miért foglalkoznék azzal, hogy egyel több felesleges ismerősöm van?
10/15 anonim válasza:
Világrengető egy probléma:) Én, nem vagyok ilyen helyeken regisztrálva, de udvariasan beszélgetnék vele. Jól irkálsz, el fogja árulni, miért jelölt.
Tudod, kommunikációval, sok mindent ki lehet deríteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!