Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak mit gondolnátok, ha...

Férfiak mit gondolnátok, ha tőletek jóval fiatalabb lány megjelölne titeket ismerősnek facebookon, akivel csak látásból ismeritek egymást?

Figyelt kérdés
Vajon akarhat valamit a csaj,vagy csak úgy megjelölt,kit gondolnátok?

2016. máj. 12. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
hát ha elő állna valami értelmes komoly konkrétummal még válaszolnék is neki, de az ha kéreti magát meg felhivja a figyelmet neten meg h ő mennyire más meg jó, közbe meg ha rátérek h tali, már ott bukna a dolog
2016. máj. 12. 16:07
 12/15 mikeXxX ***** válasza:
67%
Ha engem jelölsz be megmondom ha meg nem akkor úgy sem tudom akit jelölsz majd mit gondol róla . Egyébként meg semmit sem gondolnék még abból ha bejelölne valaki akit látásból ismerek bár az tény és való meglepődnék rajta mivel nem az igazi nevemmel vagyok fent és kép nélkül :D
2016. máj. 15. 11:17
 13/15 ittittitt ***** válasza:
77%
nagyon nagyon meglepődnék,mert nekem nincs feszbukom.
2016. máj. 20. 20:49
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

Biztosan beszélgetnék vele! Kölcsönös szimpátia esetén bármi kialakulhat belőle.

Volt már ilyen a történelemben.

2016. jún. 21. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
26%
#14 nem történelemről van szó. Ez a 21. század. Egy kiscsajjal ne állj szóba. Erkölcstelen. 25 éves korig nem felnőtt a kiscsaj. Pontozzatok le, alig várom. Jönnek mindjárt a lepontozó kis takony kamaszok.
2016. jún. 22. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!