Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire utal a Facebookon a...

Mire utal a Facebookon a nagyzoló, és a "nagynak akarok látszani" viselkedés?

Figyelt kérdés

Van két csoport,akik szerintem különösen irritálóak.

Az egyik az amerikai stafforshire kutyákkal pózolók,nemtudom mért lett divat mostanában az,hogy mindenki ilyen kutyát vesz,és azzal pózól,naponta feltöltve a bölcs idézeteket a kutya és a gazdi képe mellé. Vagy csak úgy rajosan pózolnak vele "séta" közben,miközben a fele azt se tudja szerintem,hogy mi az a kutyasétáltatás.

A másik csoport az "igényesek" csoportja,akik külön beállított képeken pózolnak pl pezsgővel a kezükben miközben ülnek a fürdőkádban. Vagy igényesen felöltözve és drága kaját enni valami puccos helyen. Meg akik fontosnak akarnak látszani,ezért még akkoris telefon van a kezükbe,miközben készítik a képet,persze szigorúan főnökös beállítottságban.

mit gondoltok ? Ezek csak engem idegesítenek ?

2016. ápr. 24. 12:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Remélem érthető melyik két csoporta gondoltam. Hozzáteszem,nem azzal van bajom,ha valaki szenvedélyesen szereti a kutyáját,vagy van pénze az igényességre. Nem ezek nem szeretik igazán sem a kutyájukat és pénzük se nagyon van,mert ha lenne,ennyire nem hírdetnék. Szerintem.
2016. ápr. 24. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
ööö én észre sem vettem, és őszintén eddig nem is találkoztam ilyennel. de ha lenne, sem zavarna annyira. habár ki tudja. bocsi a kérdésért de: nem lehet véletlenül hogy visszahúzódó vagy, vagy kevés barátod van? az embereket akkor szokták ilyenek zavarni (saját tapasztalat)
2016. ápr. 24. 12:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Visszahúzódó vagyok igen. De szerintem ennek semmi köze ehhez.
2016. ápr. 24. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:

keress rá

antifaces votá fenn facebook on

utána már csak röhögsz rajtuk

2016. ápr. 24. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok: csak azért gondoltam mert szerintem még ha tudat alatt is, de ez lehet mögötte, de ha nem, akkor bocs, nem bántásból vagy ilyesmi:)
2016. ápr. 24. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincsenek ilyen ismerőseim.
2016. ápr. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!