Ti milyen nyilvános wc-kre ültök le nyugodt szívvel?
Szálloda, panzió igen. Továbbá kollégium, itt szobánként van 3 emberre egy mosdó, rendszeresen takarítjuk. Barátoknál is használom nyugodtan a wc-t hasonló körülmények között. Az 1 folyosóra 2 wc jut típusú koliban már nem ülök rá.
21/N
Kicsit off, de az a poén, hogy általában pont azok szarják, hugyozzák le a WC ülőkét, akik csak felé guggolnak :D
Amúgy kulturált helyen simán ráülök, vonaton meg bulizós helyeken meg ránézni is rossz.
Még az is érdekes, hogy mindenki a WC-től ódzkodik, hogy koszos, meg kézmosás, meg minden, de szerintem a tömegközlekedés sokkal gázabb. Én attól vagyok ki, hogy a kapaszkodók nyálkásak a sok izzadság és mocsok keverékétől, meg naponta 200 ember izzad bele abba az ülésbe amire leülünk, a csövestől kezdve mindenkiig. :D
Iskolaiba reggel, meg úgy általában ahol tiszta fizetősben is le szoktam, azok is tiszták szoktak lenni.
Igazából bemegyek, és ha száraz, makulátlan az ülőke ráülök. Azokat viszont utálom akik azt HISZIK hogy tudnak guggolva pisilni, csak közben tőlük ázik az ülőke és aztán már tényleg senki sem fog ráülni. Az egyik ilyen géniusz miatt a vécécsése KÜLSEJÉN folyt a menszesz, bár ne kérdezzétek azt hogy sikerült az illetőnek, de az ülőke is csupa pisi és vér volt, az ilyet tarkónvágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!