Ti milyen nyilvános wc-kre ültök le nyugodt szívvel?
Figyelt kérdés
Suli, munkahely, kollégium, vonat, busz, strand/uszoda, rendelő/kórház, pláza, utcai toitoi, étterem, múzeum, hotel, panzió, fesztivál, kocsma, vasútállomás, ha valamit kihagytam írjátok. Kort és nemet is írjatok, köszi.
MIndenhol beterítem papírral, míg itthon is, mert bátyám néha hajlamos lepisilni.
2016. jún. 17. 21:50
12/36 anonim válasza:
Sehol. Még vendégségben sem ülök rá szivesen a wc-re, csak itthon :/
18l
2016. jún. 17. 22:00
13/36 anonim válasza:
Én ha lehet keresek egy fát és lehugyozom, mert a vizeletben nátrium foszfor és kálium van ami kedvez a fa növekedésének :D :D
Amúgy a wc ülőkén levő baktériumok bőrön keresztül nem terjednek, szóval nyugodtan rá lehet ülni bármilyen nyilvános vécére ha kulturáltan néz ki.
2016. jún. 17. 22:15
14/36 anonim válasza:
A kényszer nagy úr, így ha nincs "szétinstázva", akkor a felsoroltak bármelyikére (34F).
2016. jún. 17. 22:19
15/36 anonim válasza:
Lehet hogy nem fertőz, attól még nem örülnék, ha valakinek a széklete vagy a hereszőre tapadna a combomra. Nincs olyan isten, hogy ráüljek egy nyilvános WC-re, akár hogyan is néz ki.
2016. jún. 17. 22:19
16/36 anonim válasza:
Elvileg az otthoni wc-n is ugyanazok a baktériumok vannak, mint az otthonin, de nyilvánosra sehol nem ülök rá, se nem papírozok.
2016. jún. 17. 22:24
17/36 anonim válasza:
"Lehet hogy nem fertőz, attól még nem örülnék, ha valakinek a széklete vagy a hereszőre tapadna a combomra. Nincs olyan isten, hogy ráüljek egy nyilvános WC-re, akár hogyan is néz ki."
Te nem szoktad megnézni az ülőkét hogy van-e rajta szőr vagy szar, mielőtt leülsz?
2016. jún. 17. 22:32
18/36 anonim válasza:
Vonat, busz, toitoi kivételével le tudnék ülni.
2016. jún. 17. 22:39
19/36 anonim válasza:
"Te nem szoktad megnézni az ülőkét hogy van-e rajta szőr vagy szar, mielőtt leülsz?"
én meg tudom érteni, én sem ülnék rá semmi pénzért, csak a papírra. lehet el van kenődve és nem látszik, + vizeletfolt simán lehet rajta, sőt valsz. van is.
2016. jún. 17. 22:47
20/36 anonim válasza:
1990-től katéterrel tudok vizelni, így sokszor használom az ülőkét majdnem mindenhol, de lekopogom, eddig még nem kaptam fertőzést sehol sem. Ezzel nem azt mondom, hogy minden hely biztonságos, de ha körbenéz az ember előtte, akkor nincs mitől félnie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!